Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2010-02-17 05:10:59

Szegedi: ezrek lesznek felakasztva a Duna mellett, ha a Jobbik nem tesz békét

Plusz patakokban fog folyni a vér az alelnök szerint, de ők azon vannak, hogy ne így legyen.

Szegedi: ezrek lesznek felakasztva a Duna mellett, ha a Jobbik nem tesz békét

Mintegy 150 résztvevő előtt beszélt Szegedi Csanád Komáromban, a Csokonai Művelődési Házban rendezett lakossági fórumon a minap. A Jobbik alelnöke, EP képviselője olyan alkotmányt szeretne, amely megvédi a nemzeti jelképeket – a turul legyen egyenrangú a magyar címerrel – melyeket „Lendvai Banya” be akar tiltani, „pedig ezek adnak nekünk erőt. ”

Szegedi szerint meg kell szüntetni azt a gyakorlatot, hogy a költségvetésből finanszírozzák a roma felzárkóztatási programokat, a roma önkormányzatokat pedig felszámolná.

Ők mosnak, mi asszisztálunk

„Egy merészebb gondolatot is megengedek önöknek – mondta az alelnök. - Lehet, hogy a Világbankot pont azok az off-shore cégek finanszírozzák, akik felvetetik a hitelt. Sőt, elég valószínűnek tűnik. Hát kié a Világbank, mi az, hogy egy világbank? Hát nyilván a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap mögött is pénzügyi tőke áll, mégpedig egy olyan pénzügyi tőke, amely ezen keresztül mossa tisztára a pénzt. És ehhez pedig mi asszisztálunk” – fejtegette a Jobbik alelnöke, majd konstruktív javaslattal is szolgált: Négy évig ne fizessünk semmit - kamatot se - a Világbanknak.

Idézőjelbe tett zsidó

Szegedi az MDF listavezetőjéről, miniszterelnök-jelöltjéről csak mint „Bokros, az a bajszos zsidó” szólt, de az atv.hu helyszíni tudósítójára tekintettel hangsúlyozta, fenti kifejezést „direkt idézőjelben mondja.”

Szegedi arról is szólt, hogy Oroszlányban egy izraeli cég betömette a bányatárnákat, csak egyet hagytak meg, amit lőgyakorlatra használnak.

Kötél, patakvér

A Jobbik alelnöke szerint Magyarországon a béke letéteményese a Jobbik. Szegedi kijelentette, az elmúlt 20-22 év bűneiért példát kell statuálni. „Az én meggyőződésem, nem a Jobbik meggyőződése, hanem az én meggyőződésem, ha itt a Jobbik most nem tesz normális keretek között békét Magyarországon, akkor itt patakokban fog folyni a vér, és a Duna mellett ezrek lesznek felakasztva”.

Mindennek egyszerű a magyarázata: „a magyar népnek elege van”. Ám hogy elkerüljük a folyamatok ilyeténképpeni véres kimenetelét, Szegedi megígérte: „A Jobbik még egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy ezt a békés mederben tartsuk. Ezeket a próbálkozásokat.”

Ki maradhat, ki mehet?

Nemrégiben egyébként Michl Miklós jobbikos képviselőjelölt  is polgárháborút vizionált arra az esetre, ha a politikai elit ismét cserben hagyná a népet, ám Michl szerint egy polgárháború leegyszerűsíti a dolgokat, a vér pedig megtisztít.

Szegedi a választási fórumon programot is hirdetett: Aki 2010 április után itt akar maradni Magyarországon, annak tisztelnie kell a magyar kultúrát, a magyar szokásokat, törvényeket, akinek ez nem tetszik, az mehet, ahová akar.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink