Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2009-02-16 15:03:16

„3 nap dőzsőlés, 27 nap gyerekgyártás” A Jobbik a romákról + hangfelvétel

Szegedi Csanád Jobbik-alelnök szerint „cigánytenyészet” zajlik Magyarországon.

Egy múlt heti Jobbik-tagtoborzón a ferencvárosi választáson pár hete majdnem nyolc százalékot elérő Szegedi Csanád az állatokhoz hasonlította a cigányokat. Az alelnök szerint hazánkban „cigánytenyészet zajlik". Mint tudjuk, tenyészteni csak állatokat szoktak. A Hetek cikke alapját képező hangfelvételen mindez hallható.

Botrányos elszólása előtt Szegedi Csanád elmondta: nem a cigányok elleni gyűlöletre akarja a jelenlevőket buzdítani, „de a helyzet már annyira komoly, hogy egyszerű eszközökkel nem lehet megoldani". Aztán még hozzáteszi: „nagyon sok mindenkinek vannak egyszerű megoldási javaslatai, de nyilvánvaló, hogy ezek nem olyan humánus dolgok, ezeket nem lehet itt tárgyalni.

A Jobbik hivatalos kerepesi rendezvényén - amely még  most is látható a párt hivatalos honlapján - Szegedi az előzőek után elmondta: „Szóval a cigánybűnözés, a cigányhelyzet megoldása Magyarországon viszonylag egyszerű lenne, ha politikai akarat létezne rá. Mert cigányok mindig is voltak Magyarországon, mindig is lesznek valószínűleg, a helyzetet kezelni lehet. Rendet kell tartani. Ennyi az egész. És ha a cigány nem azt látná, hogy a magyar állam a mi pénzünkből őt azért fizeti, mert nem dolgozik, és nem azt látná, hogy.. nem történik semmi Magyarországon. A mi pénzünkön állami felügyelettel cigánytenyészet zajlik. És ezt nyugodtan ki lehet mondani, mert ez így van. Bármelyikőtök elmegy Borsod-megyébe, és megmondja, hogy gyere barátom, fizetek neked 400 forintos órabért, és gyere el dolgozni. Akkor azt fogja rá válaszolni, hogy bolond leszek. Felkelek én 9 órakor, 10 órakor, és élem életemet. Három napig dőzsölnek a szociális segélyből, a közte levő 27 napot pedig gyerekgyártásra rászánják, és az azt követő segélyek felvevésére.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink