Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2008-11-03 11:30:39

”Orbán Viktor házi rasszistája” - levelet kapott Bayer Zsolt

Indulatos nyílt levelet írt Bayer Zsoltnak Galba-Deák Ádám, a baloldali Demokratikus Hálózat elnöke.

"Kedves Zsolt!

Kiváncsiak vagyunk, hogy miként érzel most. MIt szólsz ahhoz, hogy Dunaszerdahelyen a szlovák rendőrség brutális rendőrattakot hajtott végre? Mit szólsz mindehhez Te, aki adóforintjaiddal, bocsánat adókoronáiddal a szlovák államot gazdagítod?. Elgondolkoztál azon, hogy befizetéseidből Fico erőszakszervezete hány könygázgránátot, gumibotot vásárolhatott.
Néhány hónappal ezelőtt a baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat nyári táborában, ahova nem hívtunk, de jöttél, büszkén beszéltél arról, hogy miként tolsz ki a magyar állammal akkor, amikor a szomszédos Szlovákiában adózol az itteni munkád után. Céged, autód oda van bejelentve.

Vajon a hétvégén történtek után is ennyire büszke vagy? Nem zavar tízmilliós terepjáród rendszámán a szlovák címer? Miként tudod ezt összeegyeztetni mélymagyar mentalitásoddal? Továbbra is büszkén álsz azok elé, akiket a Te radikalizmusod is kergetett a szlovák rendőri
erőszakszervezet karjaiba?

Nem gondolod, hogy a történtek után fel kellene hagynod önkéntes adóügyi számüzetéseddel és a hozzánk hasonló néhány milliónyi magyarhoz hasonlóan itthon eleget tenni állampolgári kötelezettségeidnek? Nem lenne ideje felhagyni azzal, hogy adódból szlovák gyermekek családi pótlékát fizessék, szlovák nyugdíjakat emeljenek?

Idehaza nagy a baj. Egy ország szenvedi a megszorításokat, miközben Te a pozsonyi kormányt pénzeled. Kellene itthon az a pénz. Költsd azokra a gyerekekre, akik majd aggastyán korodban eltartanak Téged! Költsd azokra az idősekre, akik évtizedeken keresztül pénzelték, hogy Te eljuss azokra a szellemi "magaslatokra", ahol jegyeznek Téged! Magyarnak lenni minden körülmények között! Próbáld meg, talán menni fog!

Persze biztosak vagyunk abban, hogy nem fogsz "hazatérni". Neked, Orbán Viktor házi rasszistájának mindez csak jó, mert a baj és a káosz csak közelebb viszi az országot Vezéred újboli hatalomra kerüléséhez és ez a fő cél, semmi más.

Galba-Deák Ádám

elnök
Demokratikus Hálózat"

További belföldi híreink