Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2009-12-02 08:33:59

A budai luxusgyilkos is fényevő volt „Már elment a szellem”

A család látnokhoz is járt a gyilkosságot megelőzően.

A napokban született ítélet annak a férfinak az ügyében, aki tavaly ősszel brutális módon meggyilkolta hároméves kislányát, feleségét, majd magával is végezni próbált. A bíró elrendelte a férfi kényszergyógykezelését, amit félévente felülvizsgálnak majd. A Blikk információi szerint a férfi jelenleg az Igazságügyi Elmeszakértői Intézetben van.

2008 októberében a Buda egyik legdrágább részén élő P. Károly egy konyhakéssel tizennyolcszor megszúrta alvó kislányát, majd a három éves gyerek sikoltozására felébredő feleségével is végzett. A férfi ezután belevágott a saját nyelvébe, és megszurkálta magát. A közelben lakó rokon a zajokat, sikításokat hallva a helyszínre sietett, a férfi őt kérlelte, hogy szúrja szíven.

„Már elment a szellem”

A gyilkosságot megelőző időszakban a család látnokhoz járt. Kislányukat gyógyítói képességgel megáldott csillaggyermeknek tekintették, egy ízben a házban tartott szellemidézéskor arra kérték, űzze ki a szellemet. A gyermek azt mondta, már elment a szellem, de a férfi még érezte a jelenlétét, ezért a kislányt hazugságáért egy játéka összetörésével büntette, idézte fel a gyilkosságot megelőző időszakot a meggyilkolt nő testvére.

„Még holtukban is csókolgattam őket. Júlia (a jósnő - a szerk.) beleavatkozott az életembe. A büntetésem, hogy élek, és emlékezem" - minősítette saját tettét a férfi, aki egy 2012-es világvégére készült. Naplójából kiderült, azt hitte, az a küldetése, hogy egy hatalmas űrhajót építsen, amellyel eljuthat szeretteivel a megsemmisült Földről a Szíriusz nevű bolygóra.

P. Károly felsőbbrendű lénynek, nagyúrnak képzelte magát, írta a Hírszerző. Egy ismerősük, az érintéssel gyógyító F. Alexandra vezette be a házaspárt az ezoterika világába, megismertette őket a Nagy Sorskorrekcióval.

Gyilkolt, majd perelt

A brutális gyilkosság után a férfi beperelte volt munkaadóját, a British Telecom magyarországi leányvállalatát, aminek egyik középvezetőjeként dolgozott. P. Károly a munkahelyén került kapcsolatba egy vallási szektával az egyik kolléganője által. Feltehetőleg a munkahelyi stressz elől menekült több dolgozó akkortájt ebbe a szektába. Károlyt az egyik kolléganő szervezte be a szervezetbe, viselkedése ezt követően változott meg. A tragédia után többen is kiléptek a cégtől.

A Nagy Sorskorrekció

Hogy P. Károly pontosan miben hitt, azt természetesen nem tudhatjuk, ám a férfi súlyos mentális problémái nyilvánvalóak. Az ügy felveti a kérdést, milyen zöldségekkel és mennyi pénzért etetik az embereket a magukat szellemi vezetőnek, kiválasztott, felsőbbrendűnek tartó guruk.
A fentebb már említett Nagy Sorskorrekcióra több ezotériával foglalkozó honlapon is rálelhetünk, például a yahunagaia.hu oldalon is. Az oldalon két doktornő ajánlja gyógyító munkáját, de társkereső szolgáltatást is igénybe vehetünk. A gyógyító munkájában komplex lélekelemzést és energetikai oldást nyújtanak. A kezelések rendszerint 3-4 órát vesznek igénybe, „amelyben valóban rendkívüli mélységben tárjuk fel az elhozott problémák gyökereit, illetve sokszor kapunk választ a csillagbéli gyökerekre, a jelen életfeladat sorskódjaira, hogy az illető elhelyezhesse önmagát küldetése emberi és szellemi ösvényén egyaránt”.

Ha azt szeretnénk, hogy két szív öleléséből fonódó végtelenjel gyógyító erőterében haza emeljék a doktornők a rájuk bízott lelkeket, hogy önmaguk teljességével találkozva magukba fogadjuk a kulcsot, amivel meggyógyulhatunk, akkor a négy órás kezelésért 50 ezer forintot kell fizetnünk. Mindehhez a harmadik kerületben lévő Lélekhíd Szellemi Központba kell ellátogatnunk. De még időben vagyunk, hogy jelentkezzünk egy 2010 januári programra: „A negyedik kis csoportos gyógyítás és személyes hangolódás az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye által” nevezetű, öt-hat órán tartó programért csupán 50 ezer forintot kell fizetnünk.

A fokhagyma hatása a csillagkódokra

A kezelések előtt, ha lehet, fehér ruhában érkezzünk a gyógyításra. A megelőző 2-3 napban ne fogyasszunk hagymát, vagy fokhagymát tartalmazó ételt, alkoholt, drogokat és csökkentsük az édességeket is. Ezek készítenek fel ugyanis minket energetikailag e rendkívül magas rezgésű csillagkódok befogadására, olvasható a honlapon.

P. Károly állítólag fényküldöttnek, fényevőnek tartotta magát. A Fényküldöttek Közösségi Oldalán olvasható a csoport küldetése: a fényküldöttek azok, „akik születésük előtt önként vállalták, hogy segítenek a Bolygónak kigyógyulni a félelemből és következményeiből. A Fény Oszlopaként Segítik a Jelenleg a Földünkön zajló Felemelkedési, Tudatosodási Folyamatot”. A sorskorrekció és a fényszövetség szoros kapcsolatban állhat egymással, hiszen ez utóbbi oldalon is a már ismert két doktornő közös könyvét ajánlják a hívőknek. Tisztánlátásért és halottlátásért 5000 forintot kell fizetnünk, de földsugárzás mérést is végeznek, ennek árat a négyzetméter szabja meg. A Nyíregyházán működő Fényszövetség komolyságát jelzi, hogy saját alkotmányuk is van.

Lapunk megkérdezett egy szakértőt, vajon vezethet-e ilyen szörnyű cselekményekhez – saját családja lemészárlásához - az, hogy valaki egy ezoterikus szekta befolyása alatt áll. „Minden egyes eset más, nem lehet általánosítani, de önmagában nem szükségszerű, hogy ilyen szörnyű cselekményhez vezessen, ha valaki egy ilyen csoporthoz tartozik”, mondta Dr. Linka Emese pszichológus szakorvos. „Attól nem lesz valaki elmebeteg, hogy benne van egy szektában. Az viszont előfordulhat, hogy a csoporthoz csatlakozik olyan valaki, aki súlyos mentális gondokkal küzd, és ő a még egészséges társakat befolyásolhatja olyan módon, aminek akár súlyos következményei is lehetnek”, mondta a szakorvos.

atv.hu / Prókai Eszter

További belföldi híreink