Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2009-11-10 18:00:48

Újabb intézményt fenyegetett meg Morvai „Idejük lejárt!”

Az EP- képviselő a Policy Solutions elemzésén háborodott fel.

Morvai Krisztina nyílt levelet írt a közpolitikai elemző cégnek, mely a magyar európai parlamenti képviselők munkáját elemezte. A Jobbik EP- képviselője azon háborodott fel, hogy az elemzés „különösen nagyra értékeli” az MSZP-s képviselők tevékenységét, míg lesújtóan nyilatkozik Morvaiéról, melyet „politikai show műsorként” jellemez.

A képviselőnő szerint más pártokkal ellentétben a Jobbik folyamatosan és közvetlenül tájékoztatja az érdeklődőket európai parlamenti és magyar országgyűlési felszólalásaikról annak érdekében, hogy a magyar választópolgárok közvetlenül követhessék és ellenőrizhessék őket.

„Ellentétben azzal, amit a Magukfajta „politikai elemzők” gondolnak, a felnőtt magyar emberek önálló gondolkodásra képes, saját értékítéletet kialakítani tudó személyek, akik teljes mértékben alkalmasak arra, hogy egy képviselő vagy egy párt munkáját az Önök szíves elemző tevékenysége nélkül értékeljék, megítéljék. Ehhez persze arra van szükség, hogy a Magukfajták által húsz éve támogatott mutyizós, az állampolgárokat megvezethető gyerekként kezelő, követhetetlen és átláthatatlan politizálást radikálisan új szemlélet váltsa fel. Ez utóbbi lényege, hogy a politikus, illetve a párt folyamatos kapcsolatot tart választóival, honfitársaival, megismeri álláspontjukat, igényiket és elképzeléseiket, s képviselői munkája során nem saját és pajtásai hatalmi és anyagi érdekeit, hanem Hazáját és választóit szolgálja. (…) A helyzet röviden így summázható: az Önök ideje lejárt!”- tette hozzá fenyegetését Morvai Krisztina a nyílt levélhez.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink