Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Jelképesen bebetonozta a zuglói parkolási szerződéseket a budapesti Fidelitas

Jelképesen bebetonozta a zuglói parkolási szerződéseket a budapesti Fidelitas. A szervezet szerint Karácsony Gergely még arra is alkalmatlan, hogy egy szerződést megkössön, hiszen a parkolást üzemeltető céggel is úgy állapodtak meg, hogy a szerződést nem lehet felbontani. A polgármester Facebookon reagált a performanszra, szerinte érdekes, hogy a Fidelitas eddig fel akarta mondani a szerződést, most pedig betonba öntik. Karácsony Gergely hozzátette: a szervezet önmagával folytatott vitájába inkább nem szólna bele.

Rangos díjat nyert Nemes Jeles László filmje Cannes-ban

Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.

Ez az autók fekete doboza: az eszköz már megvan a gyorshajtókkal szemben

A balesetek csaknem harmada a gyorshajtás miatt történik, és bár meglepő lehet, de autópályán akár két futballpálya hossza is szükséges lehet, ha hirtelen kell benyomni a vészféket.

LMP: A klímabűnözés a legnagyobb korrupció

Az LMP a klímabűnözést tartja a legnagyobb korrupciónak; az Európai Parlamentben (EP) azért fognak küzdeni, hogy ne "a szennyező nagyvállalatok" irányítsák az uniós döntéshozatalt a lobbistáikon keresztül - mondta Vágó Gábor EP-listavezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Ingyenes lesz a parkolás a budapestieknek?

Ingyenessé tenné a fővárosiaknak a parolást Tarlós István - számolt be ma reggel az ATV Híradó. A főpolgármester a Magyar Nemzetnek azt mondta, a mentesség a lakhely szerinti kerületre lenne érvényes, más kerületben fizetni kellene, ahogyan a fővároson kívül élőknek is.

Figyelem! Fontos határidő jár ma le

Ma jár le az adóbevallás határideje. Ma még át lehet nézni, esetleg lehet módosítani is az adóhatóság által elkészített bevallás-tervezetet - számolt be az ATV Híradó.

Segítsen! Eltűnt a képen látható 14 éves lány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200-157/192/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Balog Vivien eltűnése ügyében.

Egy szertáros fogadta "a két senkit": Kövér durván beleszállt Márki-Zayba és Kész Zoltánba

Szerdán vették fel a Bayer show-t Kövér Lászlóval, még a nagy botrányt kiváltó zuglói megnyilvánulása elött. Szerinte Weber “jellegtelen karakter”, az esélyei pedig Juncker székére napról napra csökkennek - állította. A Néppártról pedig azt mondta: “mi a fészkes fenének szavazzon ma egy konzervatív ember azokra a pártokra, akik bennünket ki akarnak zárni az Európai Néppártból?”

Korábbi hírek betöltése