Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Ujhelyi István Márki-Zay Péterrel kifizetné Cserdi polgármesterének temetési költségeit

Bogdán László 47 évesen vesztette életét, feltehetőleg öngyilkos lett.

Koronavírus: az európai ügyekért felelős német miniszter reméli, hogy sikeres lesz a hétvégi EU-csúcs

Reményét fejezte ki Michael Roth, az Európai Unió soros elnökségét adó Németország uniós ügyekért felelős minisztere szerdán, hogy a pénteken és szombaton Brüsszelben tanácskozó uniós tagállami vezetők megállapodásra jutnak a következő, 2021 után érvényes hétéves EU-költségvetésről és az ahhoz kapcsolódó, a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó csomagról.

Komjáthi Imre: A kormány cserben hagyja az autóipari beszállítókat

Az MSZP alelnöke a Facebookon közzétett közleményében hangsúlyozza, milyen nehéz helyzetbe sodorta a járvány az autóipart. Komjáthi szerint a Fidesz hátat fordított az érintett cégeknek.

Fotókon, ahogy kiszedték a föld alól a 250 kilós bombát a Bükben

Vas megyei Bükön a rendőrség lezárta az érintett területet, így hamarosan munkához látnak a Magyar Honvédség tűzszerészei a korábban talált világháborús bomba miatt - tájékoztatta a honvédség tűszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t szerdán kora este.

Orosz telefonbetyárok durván átverték a lengyel elnököt

Alaposan megtréfálták orosz telefonbetyárok Andrzej Duda lengyel elnököt választási győzelme után, ugyanis sikerült telefonkapcsolatba lépniük vele, s egyikük az ENSZ főtitkárának kiadva magát egészen hosszan beszélgetett vele az országot érintő kérdésekről.

Korábbi hírek betöltése