Kövessen minket a Facebookon

Itthon

EP-választás: közel 8 millióan kaphatnak levelet

Hétfőn kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásról szóló értesítőt.

Baló György temetése: ezt kéri a család

A Blikk úgy értesült, hogy március 30-án, 14 órától tartják meg Baló György temetését a Farkasréti Temetőben.

Nem változik a Fidesz kampánystratégiája a felfüggesztés miatt

Várhatóan a közeljövőben Budapestre hívja a bölcsek tanácsát a Fidesz. Novák Katalin, a magyar tárgyalóbizottság vezetője nem számít vitára, de - elmondása szerint - azt sem tudni még, hogy mit is akarnak tudni a néppárti tárgyalók.

30 kilométeren keresztül üldöztek egy bedrogozott testvértpárt Vácon - videó

Több mint 30 kilométeren keresztül üldöztek a rendőrök még csütörtökön egy bedrogozott testvértpárt, akik egy pizzafutár autóját lopták el Vácról, amelyben a tulajdonos benne hagyta a kulcsot. Az üldözés akkor ért véget, amikor a tolvajok árokba borultak az autóval. A rendőrség őrizetbe vette a huszonéves éves testvérpárt. További részletek a videóban.

Fegyvereket és rengeteg lőszert talált a TEK Nógrád megyében

Fegyvereket és rengeteg lőszert találtak a TEK munkatársai a Nógrád megyei Szanda közelében, egy külterületen élő férfi lakásában. Azt, hogy a férfi mire készült, vagy egyáltalán miért tartott a lakásában engedély nélkül fegyvereket, egyelőre nem lehet tudni. A helyiek egyébként még soha nem láttak fegyvert a férfinál korábban. További részletek a videóban.

Egy utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten

Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel.

Elkészült az ország boldogságtérképe: Itt a legkevésbé boldogak a magyarok

Elkészült az ország boldogságtérképe, melyből az derül ki, hogy a legboldogabbak az ország nyugati felén - a nagyvárosok közül Tatabányán az emberek. Míg a legkevésbé Salgótarjánban érzik boldognak magukat az ott élők. A kutatást végző szakemberek szerint egyébként a boldogság nem feltétlenül az anyagi jólét következménye, hiszen az adatok szerint Budapesten, vagy akár Székesfehérváron sem vallották magukat boldognak az emberek. Stábunk annak járt utána, hogy mit szólnak az érintettek eredményhez. További részletek a videóban.

Novák Katalin: Így lehet visszafordítani a demográfiai hanyatlást

A magyar kormány szerint az ország belső erőforrásaira támaszkodva is vissza lehet fordítani a demográfiai hanyatlást, nincs szükség a migrációra - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján, a Várkert Bazárban.

Orbán Balázs: Nincs szükség uniós egységre a migráció kérdésében

Európa történelmileg, földrajzilag, kulturálisan és gazdaságilag is jó értelemben véve megosztott kontinens, ezért nincs szükség egységre az Európai Unióban (EU) a migráció kérdését illetően, ha pedig ezt elfogadjuk, akkor meg lehet keresni azokat a pontokat, amelyekben mégis egyet tudunk érteni - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján, a Várkert Bazárban.

Rossi változtat a kezdőcsapaton a vereség után

Marco Rossi szövetségi kapitány vasárnap a horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen három-négy helyen változtat a kezdőcsapaton ahhoz képest, ahogy csütörtökön a szlovákok vendégeként küldte pályára a magyar labdarúgó-válogatottat.

Korábbi hírek betöltése