Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Erőre kap végre a forint?

Erősödött a forint a vezető devizákkal szemben a bankközi piacon kedd reggel a hétfő esti szintekhez képest.

A hatósági ár ellenére van, ahol továbbra is 36 ezret kérnek egy PCR-tesztért

Bár hétfőtől maximum 19 ezer 500 forintba kerülhet a PCR-teszt, az RTL Klub Híradó szerint akad olyan cég, ahol különböző extrákra hivatkozva maradt a 36 ezer 500 forintos ár.

Az ellenzéki pártok továbbra is ingyenes tesztelést követelnek

Minél szélesebb körben végzett ingyenes koronavírus-tesztelést követeltek hétfő délutáni közös sajtótájékoztatójukon ellenzéki pártok képviselői.

MÁV: a múlt héten összesen 172 perc késést okoztak a maszkot nem viselő utasok, egyikük ütött is

A maszkviselés szabályainak megsértése az elmúlt héten 10 esetben, összesen 172 perces vonatkésést okozott - írja közleményében a MÁV. A maszkhasználati szabályok tovább szigorodtak, szeptember 21-től a maszk használata már nem csak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem minden állomási és megállóhelyi helyiségben kötelező, ahol vonatra várakoznak az utasok.

Kovács Barnabás reagált Kunhalmi Ágnes „fideszbérencezésére”

Várja a bocsánatkérő telefonhívást Kunhalmi Ágnestől az MSZP feloszlatott Pest megyei szervezete – jelentette ki Kovácsa Barnabás, a szervezet elnökségének vezetője az ATV Start című műsorában. Kunhalmi Ágnes ugyanis „fideszbérencnek” nevezte a Pest megyei szervezet tagjait, akik a feloszlatást követően demonstrációt szerveztek, mivel úgy gondolják: jogsértő volt a párt lépése.

A DK szerint Orbánék tehetetlensége miatt élnek egyre rosszabbul a magyarok

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írja, az Eurostat nemrégiben közzétett adatai szerint 4 százalékkal Magyarországon volt a legmagasabb az infláció az európai országok közül. Különösen az élelmiszerek árának emelkedése érinti érzékenyen az embereket - mára a friss gyümölcs-, zöldség-, húsárak az egekbe szöktek.

Korábbi hírek betöltése