Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Budapest díszpolgára lett Korda György

Tarlós István főpolgármester átadta Budapest díszpolgári címeit a Fővárosi Közgyűlés szerdai, ünnepi ülésén. Az elismerő címben nyolcan részesültek, akik "a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be", és "kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek".

Mindent tönkre tett a csapadék: újabb gyümölcs drágul durván

Duplája a meggy ára a tavalyinak, a gyümölcs kilóját még a piacon is átlagosan 1000 forintért vehetjük meg, és noha még csak a meggyszezon elején járunk, az már most elmondható, hogy idén nem lesz túl jó a termés. A dietetikus ennek ellenére mégis azt mondja: vegyünk inkább kevesebbet, és tegyünk néhány szemet a müzlinkbe, minthogy egyáltalán ne fogyasszuk.

Szél: családokat választanak szét, ezt nyilvánosság elé kell hozni

A független országgyűlési képviselő az oktatási törvényről, a pedagógusok helyzetéről, a fóti gyermekotthon kitagolásáról és a tranzitzónában lévő menekültekről is beszélt az ATV Startban.

Rögzítenék az arcmását a 25 ezernél nagyobb tömeget vonzó koncertek közönségének

A terrorveszély és a társadalom védelme miatt a szervezőknek rögzítenie kellene a fizetős, 25 ezernél nagyobb tömeget vonzó koncertek közönségének nevét, más adatait, az arcmását is, és ezeket 90 nap múlva törölnék - ez derül ki a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és a Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő által benyújtott törvénymódosítási javaslatból.

Szijjártó: Magyarországnak érdeke a horvát LNG megépítése

Magyarországnak érdeke a Krk-szigeti LNG-terminál (cseppfolyósított földgázterminál) megépítése - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Zágrábban, ahol Tomislav Coric horvát környezetvédelmi és energetikai miniszterrel tárgyalt.

Korábbi hírek betöltése