Itthon

Heller Ágnes: „Az Orbán nélküli Fideszt is be lehet venni egy koalícióba”

A legutóbbi napokban azt latolgatták az ellenzéki politikusok és véleményformálók, hogy milyen lehetőségei volnának a választási együttműködésnek. Lefülelt mondatok.

Elfoglalták a Pest-Buda éttermet az aktivisták

Ülősztrájk a közvagyon visszaszerzéséért! – ezzel a felkiáltással tüntetnek Gulyás Mártonék vasárnap délben a Pest-Buda étteremben a Facebookon közzétett élő videó szerint.

Tart-e a Fidesz az MSZP összeomlásától?

Bizonyos mérések szerint a Fidesz soha nem látott mértékben vezeti a népszerűségi listát, Orbán Viktort pedig többen akarják ismét kormányfőnek, mint kihívóit együttvéve.

Videó: Gyerekkorú fiúk tartottak fel egy borsodi vonatot órákig

Három gyerekkorú fiú miatt kellett egy vonatnak megállnia a Borsod megyei Méra közelében. A Hidasnémeti és Miskolc között közlekedő mozdony a gumikat lelökte, és maga alá gyűrte, így azok nem okoztak komolyabb kárt. A gyerek – koruk miatt - egyelőre megúszták komolyabb következmények nélkül, tettük egyébként 3 évig lenne büntethető. További részletek a videóban.

Idő előtt végeztek az útdíjfizetési szolgáltató karbantartásával

Nem volt fennakadás - órákkal a tervezett időpont előtt végeztek az útdíjfizetési szolgáltató karbantartásával. Eredetileg vasárnap éjjel 1-től, délelőtt 11 óráig szünetelt volna az e-matrica értékesítés, de már hajnali 5-től elindult a rendszer. Ugyanakkor annak sem kellett pótdíjat fizetnie, aki az érintett időszakban volt úton, később viszont megvásárolta a matricát. További részletek a videóban.

Magyar tudósok fejtették meg egy ritka betegség titkát

Új gént azonosítottak magyar tudósok egy ritka neurológiai betegség kialakulásának hátterében, ami több mint két évnyi kutatómunka eredménye - mondta Molnár Mária Judit, a Semmelweis Egyetem Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézetének igazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Íme, a hatos lottó nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Korábbi hírek betöltése