Belföld

„Az ellenzéki összefogás olyan, mint Columbo felesége”

Tavaly nyáron Molnár Gyula, az MSZP elnöke azt kérte a politikustársaktól, hogy mellőzzék az összefogás kifejezést.

November 12-én lesz a Fidesz tisztújító kongresszusa

Gulyás Gergely minden bizonnyal Fidesz-alelnök maradhat a frakcióvezetés mellett is – tudta meg az atv.hu. A Fidesz november 12-én tartja tisztújító kongresszusát, Orbán Viktort pártelnöknek és miniszterelnök-jelöltnek is megválasztják. Novák Katalint Fidesz-alelnöknek jelölik.

Akár a Jobbikkal is együttműködnének a kisgazdák

A Jobbikkal is együttműködnének, ha éppen ők támogatnák a programpontjaikat és segítenének azok megvalósításában – mondta Herényi Károly. Az újjáalakult Független Kisgazdapárt (FKgP) kommunikációs vezetője ugyanakkor azt is elmondta, hogy senkinél nem fognak házalni, de Ángyán Józsefnél és Sallai Róbert Benedeknél mégis elképzelhető. Az FKgP nem is olyan régen mászott ki az apátiából, cél a botrányos múlt hátrahagyása, és egy program összeállítása.

Matolcsy György üzent a "huhogó baglyoknak"

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint a magyar gazdaság számára a skandináv országok gazdasági modellje lehet a példa, ezek az államok a munka- és a tőkeintenzív gazdaság után a tudásintenzív gazdaság irányába haladnak.

Bakondi: műszaki határrendszer nélkül nincs sikeres határőrizet

A műszaki határrendszer és a jogi, valamint élőerős védelem nélkül nincs sikeres határőrizet, nincs megnyugtató belbiztonsági helyzet és sérül az ország szuverenitása - mondta a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

Korábbi hírek betöltése