Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Puzsérék kőkeményen nekimentek Karácsony Gergelynek

"Karácsony Gergely azt állítja, hogy "Robival március 13-án már lefolytattuk a (főpolgármester-jelölti) vitát" - - írja szerkesztőségünknek elküldött nyilatkozatában Zaránd Péter, Puzsér Róbert sajtófőnöke.

Brutális gázolásokat rögzítettek a magyar autósok

Súlyos zebrabaleseteket rögzítettek autósok az elmúlt napokban Gödöllőn és Budapesten. A nyilvánosságra került felvételek egyikén egy biciklist, a másikon egy rollerest ütnek el. Mindketten szabálytalanul, leszállás nélkül próbáltak átmenni a zebrán. Pedig a KRESZ egyértelműen kimondja, hogy a gyalogátkelőn át kell tolni a bicikliket.

Nem volt mozdonyvezető, ezért késéssel indult el több vonat

Nem volt mozdonyvezető, ezért nem indult el több vonat kedden - írja Közlekedő Tömeg Egyesület jelentése alapján a hvg.hu.

Feudális viszonyok uralkodnak a MÁV egyes részein?

A frekventált munkakörökben már szeptemberben elérik a 300 óra túlmunkát a MÁV-nál – egyebek mellett ezt állította a Vasutasok Szakszervezetének elnöke az ATV Start című műsorban. Meleg János azt is hozzátette, hogy azonnali beavatkozásra lenne szükség a cégnél.

Vizsgálatot indítottak több fővárosi temetőben

Vizsgálatot indítottak több fővárosi temetőben a sírgondozás, sírkőállítás körüli szabálytalanságok miatt - közölte Horváth József, a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. vezérigazgatója csütörtökön az MTI-vel.

Hableány-tragédia: a sértettek egyesítik erőiket

Közösen lépnek fel a Viking céggel szemben a Hableány tragédiájában a sértetti oldalt képviselő ügyvédek. Az áldozatok családtagjait és a Panoráma Decket képviselő jogászok azt szeretnék elérni, hogy megfelelő mértékű sérelemdíjat fizessenek a károkozásért.

Korábbi hírek betöltése