Kövessen minket a Facebookon

Itthon

"Önmagában történelmi pillanat volt, hogy a Fradi Barcelonában játszott"

25 év után jutott be ismét a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az első meccset a Barcelona csapatával játszották, akiktől 5:1-re kikapott a magyar csapat. A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint vereséggel, de emelt fővel hagyta el a pályát a Fradi.

Döbbenetes állítás: rosszul oltották be Orbán Viktort influenza ellen?!

Novák Hunor csecsemő- és gyerekgyógyász szakorvos egy hosszú Facebook-posztban elemezte, hogyan kellett volna szakszerűen elvégezni az oltást.

A biatorbágyiak egy része kimaradna a Budapestet és a Balatont összekötú bicikliútból

Már elkezdték kiépíteni a 110 kilométeres szakaszt, de Biatorbágyak most tilatkoznak, hogy a városukon keresztül haladjon a bicikliút.

Orbán Viktor az ausztrál miniszterelnökkel tárgyalt

A koronavírus-járványról és annak gazdasági következményeiről, valamint más aktuális nemzetközi kérdésekről is tárgyalt telefonon Orbán Viktor miniszterelnök ausztrál kollégájával, Scott Morrisonnal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

13. havi nyugdíj: itt vannak a részletek

Januártól megkezdődik a Gyurcsány-Bajnai kormányok által elvett 13. havi nyugdíj visszaépítése - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a Kossuth rádióban.

Korábbi hírek betöltése