Itthon

„Rövid időn belül influenzajárvány lesz, ez biztos”

Január első két hetében csaknem 13 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

KSH: 214 800 forint volt a nettó átlagos kereset

Tavaly novemberben a bruttó átlagkereset 13,0 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A múlt év első tizenegy hónapjában a bruttó és a nettó keresetek azonos mértékben, 12,8 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Katona Klári: megértettem összefüggéseket, amik másoknak segíthetnek

Az előadóművész szerint könyve nem tanítani akarja az embereket, csupán odanyújt nekik valamit.

Visszaküldték a repülővel érkezett migránsokat

Ukrajnába kell visszamenniük azoknak a vietnámi és afgán állampolgároknak akik illegálisan, repülővel érkeztek Magyarországra. Kállósemjén határában landolt a gépük és egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre őket. A gép személyzete azóta sem került elő. Részletek a videóban.

Még mindig kevés a nő a parlamentben

Utcákat neveztek át a Momentum aktivistái éjszaka több városban is azért, hogy felhívják a figyelmet arra: nagyon alacsony a nők aránya a politikában és a közéletben. A magyar parlamentben mindössze 10 százalékot tesznek ki a női képviselők és ez az arány lényegében a rendszerváltás óta változatlan. Részletek a videóban.

Tömegkarambol Szolnok közelében, teljes az útzár

Négy személygépkocsi ütközött össze péntek délután Szolnok és Zagyvarékas között a 32-es főút 68-as kilométerszelvényénél, a helyszínelés idején teljes útlezárás van érvényben az adott szakaszon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Katinka: Inkább csendben maradok

Furcsa helyzetben lehet Hosszú Katinka, aki tavaly pályafutása egyik legjobb évét zárta, hiszen a budapesti világbajnokságon összesen négy érmet, közte két aranyat nyert, majd a rövidpályás Európa-bajnokságon is hatszor hallgathatta meg a himnuszt. Most viszont minden nap az a téma, hogy mi lesz vele, miután válságba került a kapcsolata férjével, Shane Tusuppal - írja a 24.hu.

Korábbi hírek betöltése