Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Orbán Viktor megérkezett a Kereszténydemokrata Internacionálé tanácskozására Indonéziába

Megérkezett az indonéziai Yogyakartába Orbán Viktor miniszterelnök, a repülőtéren X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója fogadta, akivel kétoldalú tárgyalást is folytatott - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Fürjes azt javasolja Karácsonynak, hogy védje meg a budapestieket a piac mohóságától

Meglehetősen későn, a múlt hét szerdán kapott először a kormány egy mérnöki szakvéleményt a Lánchíd állapotáról – ezt mondta Fürjes Balázs államtitkár az ATV Start című műsorában.

A Fidesz közvetlenül egyeztetne a gyöngyöspatai roma családokkal a nekik megítélt kártérítésről

A párt helyi képviselője szerint az érintetteket képviselő alapítvány csak pénzt akar keresni az ügyön. Az alapítvány kurátora az ATV Híradójának viszont azt mondta, hogy a szerződés alapján, ingyen dolgoznak.

Vitézy: 100 évvel ezelőtt viszonyok vannak a vasúti közlekedésben

Vitézy Dávidot nevezték ki a Budapesti Fejlesztési Központ vezetőjének, melynek célja az állami fejlesztések összehangolása a fővárossal. Az ATV Egyenes Beszéd Stúdiójában arról beszélt, melyek a legsürgetőbb beruházások, valamint mennyire elavult a vasúti közlekedési rendszerünk.

Az utolsó napokban is kampányolnak Győrben

Hajrájába fordult a kampány Győrben, ahol a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt lemondása miatt vasárnap tartanak időközi választást. Alig több mint három nappal a voksolás előtt a két legesélyesebb jelölt azt nyilatkozta, hogy nagyon sok pozitív energiát kaptak vissza a választóktól. Mindketten arra buzdították a győrieket, hogy menjenek el szavazni.

Varga Judit kikéri a véleményünket a tervezett törvénymódosításról

A győri gyerekgyilkosság kapcsán Varga Judit bejelentette, hogy a kormányzat szigorítani kívánja a feltételes szabadlábra bocsátás feltételeit. A tervezett szöveg meg is született, ám a Parlament helyett első körben a társadalommal vitatná meg az igazságyügyminiszter a benne foglaltakat.

A rossz tömítés miatt rozsdásodnak a 3-as metró felújított szerelvényei

Az ajtók rossz tömítése miatt áztak be és kezdtek rozsdásodni a 3-as metró nemrég felújított szerelvényei. Az orosz gyártó garanciálisan kijavítja a hibákat. A főpolgármester továbbra is elhibázottnak tartja a felújítást, szerinte új metrókocsikat kellett volna vásárolni. Pénteken a BKV Felügyelőbizottsága is vizsgálja a szerelvények beszerzésének körülményeit.

Egymás után bírálják közismert emberek, politikusok Schobert Norbertet - részletek

Egymás után bírálják közismert emberek, politikusok Schobert Norbertet vitatott kijelentése miatt. A fitneszguru szerint legtöbbször a szülés utáni elhízás teszi tönkre a párkapcsolatokat. Kijelentése miatt több világcég is a maga módján fogalmazta meg véleményét. A fitneszedző szerint tudatos pr-bomba volt a videó - erről az Egyenes beszédben nyilatkozott. Azt is mondta, roppant büszke rá, hogy intelligensen és szépen szólalt meg a felvételen, nem pedig olyan sértő módon, mint a videóhoz hozzászóló emberek.

Korábbi hírek betöltése