Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Messze a megállapodás a BKV-s bérekről

Nem tett béremelési ajánlatot a BKV vezetése a dolgozóknak a bértárgyalás-sorozat csütörtöki nyitófordulóján.

Szikora megrázó vallomása a hitről, a házasságról és a Hungária felbomlásáról

A hit körbelengi Szikora Róbert életét – derült ki Rónai Egon vele készült beszélgetéséből. Mint mondja, Szikora naponta jár templomba és lemezein is találhatóak vallásos dalok. Hitét azonban soha nem akarta ráerőltetni az emberekre – árulta el a Húzós című műsorban. Az énekes azt is elmondta, hogy tulajdonképpen nincsen igazi barátja a feleségén kívül, akiben teljesen megbízik, de természetesen vannak zenész cimborái.

Hetente egy nő hal bele kapcsolati erőszakba

Még mindig szabadlábon van az a férfi, aki brutálisan bántalmazta volt párját. A nő védőügyvédje féktelen brutalitásnak nevezte az esetet. Ez azonban nem egyedi. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldal alapítója közben megjegyezte az ATV Start című műsorban, hogy társadalmi igény formálódik a döntéshozói protokollok megváltoztatására, ami a bajba jutott nők igazságszolgáltatásba kerüléséhez kapcsolódnak.

Orbán Viktor: tisztán magyar pártok tudják hatékonyan képviselni a Kárpát-medencei magyarságot

A magyar etnikai pártok szükségességéről, a Kárpát-medencei magyarlakta területek gazdasági fejlesztéséről és a magyar közösségek önazonosságának megvédéséről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt a Magyar Állandó Értekezlet XVIII. plenáris ülésén a Várkert Bazárban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Korábbi hírek betöltése