Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Dömötör: már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Átlátszó: egy orvos szerint a vakcinák egy része a kukában végzi

A portálnak egy budapesti kórházban dolgozó orvos azt mondta: úgy tűnik, nincs terv arra, hogy mit kell csinálni a megnyitott vakcinákkal.

Nettó átlagkereset - az ITM szerint ezért nem egyeznek a KSH és GKI adatai

2019-ben 200 ezer forint volt a nettó átlagkereset hazánkban a GKI szerint. Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt maradtak a nettó keresetek. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium híradónk kérdésére azt írta, hogy 2010 óta kimagasló mértékben emelkedtek a bérek itthon. Az MSZP szerint viszont csak papíron magasak az átlagkeresetek.

Csáki Judit szerint, akik most felvételiznének az SZFE-re, inkább várjanak egy-két évet

Számos kérdés nyitott maradt a Színművészeti Egyetemmel kapcsolatban a vezetőség tegnapi közleménye után, az viszont kiderült, hogy Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök osztályvezető-tanár lesz a következő tanévben. Fullajtár Andrea, aki szintén osztályvezető volt, híradónak elmondta: ez a tisztség azt jelenti, hogy a tanár szinte együtt létezik az osztállyal.

Ha elindul a tömeges oltás, újranyithatnak a belföldi szállodák és éttermek

"Már nyártól megindulhat a külföldi turizmus fellendülése itthon. A magyar éttermek és szállodák viszont már ennél korábban, a tömeges oltás elindulásával nyithatnak ki újra"- ezt válaszolta a Magyar Turisztikai Ügynökség híradónk megkeresésére. A volt országos tiszti főorvos mindenkit óvatosságra és türelemre int. A fennálló korlátozó intézkedések fenntartását helytállónak találja.

Orbán Viktor gratulált Joe Bidennek

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki gratulációját és jókívánságait Joe Bidennek az Amerikai Egyesült Államok elnökévé történt beiktatása alkalmából - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerda este.

Átépítenek négy budapesti megállót az 50-es villamos vonalán

Átépítenek négy megállót az 50-es villamos vonalán, a várhatóan ősszel befejeződő felújításnak köszönhetően a peronok akadálytalanul közelíthetők majd meg gyalogos rámpák segítségével, emellett az új megállók igazodnak majd az alacsonypadlós CAF-villamosok szintjéhez és hosszúságához - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Korábbi hírek betöltése