Kövessen minket a Facebookon

Itthon

A Pedagógusok Szakszervezete sztrájkot hirdetne

„Felrúgta a Pedagógusok Szakszervezetével kötött megállapodást a kormány, ezért ősztől akciókat hirdetünk” - jelentette be tanévzáró sajtótájékoztatóján Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. A nyomásgyakorlásnak akár a sztrájk is az egyik eleme lehet.

A kormány még titkolózik, de ennek most vége lehet

Az ellenzék szerint 50 milliárd forint befektetésösztönző támogatásról nem akar a kormány elszámolni. Ligeti Miklós a Transparency International jogi igazgatója arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy olyan támogatásról van szó, amikor a kormány azért ad pénzt bizonyos külföldi cégeknek, hogy jöjjenek Magyarországra, itt beruházást hozzanak létre, új munkahelyeket teremtsenek, és meghatározott ideig fenntartsák a munkahelyeket.

Karácsony-DK paktum: miről tudott az MSZP és a Párbeszéd?

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ceglédi Zoltán és Lakner Zoltán politikai elemzők az egy hét múlva kezdődő előválasztás körüli vitákat véleményezték.

Kálmán Olga: Engem nem fog kötni a pártfegyelem

Kálmán Olga kampányvideója átlépte a 150 ezres megtekintést a Facebookon, melyben többek között elmondja, szerinte Tarlós István nem megfelelően képviselte a budapestiek érdekeit, hozzáteszi: "nem vagyunk elégedettek". Majd úgy folytatja, őt nem fogja kötni a párfegyelem, a megfelelési és igazodási kényszer. A videóban kifejti miért indul és azt is, ki lesz a főnöke.

Bajnai döntött: Karácsony mögé áll

"Egy olyan Budapestet szeretnék, ahol a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják. Barátsággal és hajrá" - ezekkel a szavakkal dedikálta könyvét Karácsony Gergelynek Bajnai Gordon.

Puzsér: Karácsony és Gyurcsány személye kizárja az együttműködést

A tőle megszokott stílusban bírálta az ellenzéki pártokat és Tarlós Istvánt is Puzsér Róbert programjának bemutató rendezvényén. Puzsér Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt megbízhatatlannak, Tarlós Istvánt pedig a szolgaság szimbólumának és betonembernek nevezte. Szerinte egyébként minden párt vett át elemeket a Sétáló Budapest programból.

Kánikula: 36 fok is lehet a hétvégén

Szombaton nyugaton több-kevesebb fátyol-, keleten pedig kevés gomolyfelhőre számíthatunk, főleg a keleti megyékben fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar.

Korábbi hírek betöltése