Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Fürjes: A kormány a bajban is partnerként tekint az önkormányzatokra

Mind Gulyás Gergellyel, mind Karácsony Gergellyel beszélt a mai kormányülést követően – erről Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szerinte mind a kancelláriaminiszter, mind a főpolgármester arról számolt be, hogy konstruktív párbeszéd zajlott a kormányülésen.

Karácsony Gergely: Talán nem is tudjuk, mekkora jelentősége van annak, ami most történik

A főpolgármester az Egyenes beszédben azt mondta: azt, hogy Gulyás Gergely meghívta a kormányülésre, pozitív dolognak tartja, ugyanakkor továbbra is úgy érzi, az önkormányzatok számos esetben nem kapnak teljes körű tájékoztatást a kormányzattól a különféle intézkedésekről, ezért a polgármesterek folyamatosan "futnak az információk után".

Wizz Air: Ha másfél évre le kellene állni, azt is túlélnénk

A CNN neves riporterének, Richard Questnek adott interjút a Wizz Air vezérigazgatója, Váradi József. A menetrendszerinti járatok nagy részét leállította a magyar alapítású légitársaság, európai szektortársaihoz hasonlóan, jelenleg kormányzati megbízásokat teljesít gépeivel, például külföldön rekedt állampolgárokat szállít haza és védőfelszereléseket szállít Kínából.

Szigorít-e a miniszterelnök? Kovács Zoltán újra posztolt

Ma kiderül, hogy szigorítják-e a kijárási szabályokat. Kovács Zoltán újabb Facebook posztban erősíti meg: a miniszterelnök délután bejelenti a vírus elleni védekezés további lépéseit. “Az utóbbi napokban fellazult a kijárási korlátozás betartásával kapcsolatos rend” - írja az államtitkár.

Korábbi hírek betöltése