Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Pogátsa: az elővigyázatosság költségvetése lehet a 2019-es

Rekordgyenge a forint, jelenleg 326 Ft-ba kerül 1 euró. Pogátsa Zoltán közgazdász arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy az árfolyam nem mindenki számára egyformán rossz.

"Minden eszköz készen áll" - Orbán megerősítené a hadsereget

Minden eszköz, amely az ország megvédéséhez szükséges migrációügyben, a kormány és a parlament rendelkezésére áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Újraindult Katinkáék válópere

Sajtóértesülések szerint Hosszú Katinka kérelmezte korábban felfüggesztett válóperének folytatását a bíróságon.

Robi, a medve kalandjai országszerte

Robi, a medve két hét alatt járta be az országot, mielőtt Sándorfalva közelében altatólövedékkel meglőtték volna. Rövid időt töltött a szegedi vadasparkban, mielőtt a szlovák-magyar határon szabadon engedték volna. A Heti Napló riportja a szegedi tartózkodása idején látogatta meg a sztárrá lett Robit.

Holnap derül ki, hogyan folytatják Toroczkaiék

Szombaton Ásotthalmon találkoznak egymással a Jobbikból kizárt, illetve kilépett, Toroczkai Lászlóval szimpatizáló politikusok és szimpatizánsok. Ha elegen lesznek, hosszú távon politikai párttá alakulnak.

Hatalmas zaj és brutális dugók: indul a Red Bull Air Race

Nem lesz hőség a hétvégén, de eső sem várható, aminek leginkább azok örülnek, akik a belvárosból szeretnék figyelni a Red Bull Air Race-t, mert a rendezvény sikere nagyban függ az időjárástól is. Az LMP közben online petíciót indított azért, hogy tiltsák be a légi parádét a zaj és egyéb szennyezés miatt. A DK pedig arra kötelezné a szervezőket, fizessenek fájdalomdíjat a lakóknak a több napos kellemetlenség miatt. A kormány szerint viszont a rendezvény óriási turisztikai bevételt hoz. További részletek a videóban.

Férfi vízilabda világliga: döntőben a magyar csapat

Japán legjobbjainak legyőzésével döntőbe jutott a magyar válogatott a Duna Arénában zajló férfi vízilabda világliga nyolccsapatos szuperfináléjában. Märcz Tamás szövetségi kapitány legénysége 11-9-re tudta legyűrni ázsiai riválisát a pénteki elődöntőben.

MTA: kedden folytatják a tárgyalást

Kedden folytatja a tárgyalást a Magyar Tudományos Akadémia és az Innovációs és Technológiai Minisztérium – közölte az MTA. Az Akadémia célja továbbra is az, hogy a kutatóhálózat működését biztosító összeg, benne a kutatói bérekkel, az MTA kezelésében maradjon. Lovász László, az Akadémia elnöke az Indexnek nyilatkozva bírálta a Figyelő listázását. A költségvetéssel kapcsolatban azt mondta: nem látja értelmét az átalakításnak, de szerinte van még esély a kompromisszumra. További részletek a videóban.

Korábbi hírek betöltése