Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Lesz-e hatékony dugódíj Budapesten?

Bevezetik a dugódíjat, és öt éven belül korlátozzák a dízelautók behajtását Budapest központjába – legalábbis a főváros új vezetőségének tervei szerint. A változáshoz azonban parlamenti döntés kell. 2016-ban az autók által okozott légszennyezettség 71 ezer ember korai haláláért volt felelős Európában.

Ma kezdődik az időközi választás kampánya Győrben

Ami rossz volt Győrben, azt ki kell gyomlálni, ami jó, azt tovább kell építeni - ezt mondta a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje. A kormánypártok Dézsi Csaba András kardiológust indítják a lemondott Borkai Zsolt helyett.

Honvédelmi Minisztérium: Fejezze be a sajtó a felesleges pánikkeltést

"Megkérjük a sajtóorgánumokat, hogy fejezzék be a Honvédkórház támadását és a felesleges pánikkeltést, mivel orvosaink és ápolóink folyamatosan, a nap 24 órájában mindent megtesznek a legsúlyosabb sérültek ellátásáért. Az intézményünkben jelenleg is 19 súlyos sérült ellátása folyik." - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium.

Semjén zárt körben Trianonról: Olyan nagy triumfálás nem lesz

A trianoni békeszerződés 100. évfordulóján “egy bizonyos szintnél nem szabad, nem bölcs túlemelni a témát. Ne gerjesszünk fölöslegesen olyan soviniszta indulatokat, ami az ottani magyarságnak árthat”- erről beszélt Semjén Zsolt egy zártkörű kereszténydemokrata esten, és arról: szerinte a románok sem fognak “triumfálni”.

Korábbi hírek betöltése