Kövessen minket a Facebookon

Itthon

„Sokan vagyunk, és előbb-utóbb elegen leszünk”

A legutóbbi napokban mindenekelőtt az ellenzéki pártok sorsát és az ellenzéki szavazók hangulatát latolgatták a nyilvánosság fórumain. Lefülelt mondatok.

Orbán sárga csekken fizette be a 345 ezer forintos bírságot

Ezzel megtakarítása bő harmada ugrott.

Így reagáltak a pártok Márki-Zay beszólására

Egységes ellenzékre lenne szükség- ezt mondta Márki-Zay Péter szombat esti beszédében. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magyarok olyan ellenzéket érdemelnek, akik ki mernek állni a nemzetért. Közben az LMP holnapra egyeztetésre hívta a parlamentbe jutott ellenzéki pártokat. Azt szeretnék, ha még az új Országgyűlés megalakulása előtt egyeztetni tudnának a parlamenti munkával kapcsolatos tervekről.

Csak 6 nap volt normális az eddig áprilisból

Rendkívül szélsőséges volt az időjárás az elmúlt hetekben, és eddig csupán hat nap időjárása felelt meg az áprilisi átlagnak - mondta Fejős Ádám meteorológus hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Közösen fut neki az ellenzék a következő választásoknak?

Hiller István az ATV Egyenes Beszédben arról beszélt, hogy most az építkezésen van a hangsúly, és változtatniuk kell az eddigi hozzáállásukon. Vadai Ágnes szerint csak egy közös tömb tudja leváltani a kormányt. Ungár Péter szerint konstruktív és előremutató volt az ellenzék hétfői egyeztetése.

Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn nem jogerősen azt a férfit, aki egy fejszével agyonverte a szomszédját 2016 májusában, a baranyai Túronyban - közölte a bíróság a honlapján.

Megvolt Orbán és Lázár találkozója

Ma délután találkozott Orbán Viktor miniszterelnök Lázár Jánossal. A megbeszélésükről nem szivárogtak ki részletek, várhatóan lesz még egy találkozó.

Korábbi hírek betöltése