Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Stumpf a modellváltásról: "Rugalmasabb, versenyképesebb felsőoktatást!"

Ezek a fő célok - hangsúlyozta Prof. dr. Stumpf István, a modellváltásért felelős kormánybiztos a Miskolci Egyetemen tett hét eleji látogatásakor. A korábbi alkotmánybíró találkozott az Universitas Miskolcinensis Alapítvány tagjaival és tárgyalt az intézmény vezetésével is.

Az LMP Karácsony Gergelyt támogatná miniszterelnök-jelöltként az előválasztáson

Az LMP már korábban leszögezte, hogy zöld miniszterelnök-jelöltet kívánnak támogatni. Most az a döntés született, hogy nem akarják megosztani a zöld szavazótábort, ezért amennyiben Karácsony Gergely vállalja a jelölti indulást, akkor az LMP őt fogja támogatni az előválasztáson.

Felmérés: Fejenként 600 ezer forintot tartanak a magyarok a "párnacihában"

Csaknem 6 ezer milliárd forint készpénzt tart otthon a magyar lakosság, a háztartások pénzügyi vagyona pedig tavaly mintegy 5500 milliárd forinttal gyarapodott - derül ki a Blochamps Capital Kft. elemzéséből.

Semmi nem olyan fontos, mint a családom – Azurák Csaba őszinte vallomása ma este

Azurák Csabát saját bevallása szerint vidéki származása tartotta a földön – még akkor is, amikor mindent megtettek azért, hogy elszálljon onnan. Huszonévesen kevésbé vette észre, hogy az egy álomvilág, amikor az újságok elhitetik, mennyire fontos valaki csak azért, mert ismert lett. Mindig próbált két lábbal a földön járni, s ma már teljes mértékben helyén kezeli a dolgokat, és semmi nem olyan fontos számára, mint a családja – erről is beszél ma este 22.20-kor az ATV-n, a Sorok között Lutter Imrével című műsornak adott exkluzív interjújában.

2027-re a jövő egyetemét építi fel a PPKE Budapest belvárosában

A jelenleg több városban működő Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) összevont campust hoz létre a Józsefvárosban, amely becslések szerint 2027-ben nyithatja meg kapuit - írta szombaton a Magyar Nemzet, amelynek Becker Pál, a PPKE fejlesztési főigazgatója nyilatkozott a témáról.

Korábbi hírek betöltése