Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Jön a nyugdíjprémium, itt megtudhatja, mikor érkezik

Novemberben prémiumot fizet az állam a nyugdíjasoknak, az extra összegek kifizetésére a gazdaság jó teljesítménye adja meg a pénzügyi alapot - mondta a Magyar Időknek Tállai András.

Gémesi: ne vigyenek ennivalót, ne adjanak pénzt a hajléktalanoknak

Élő Facebook-videóban mutatta be a gödöllői hajléktalanszállót, illetve éjjeli menedékhelyet Gémesi György, a város polgármestere.

Hernádi Judit: Rettenetes az új hajléktalan-törvény

A színésznő azt mondja, fáj végignéznie, ahogy elviszik a hajléktalanokat. Rettenetesnek tartja az új törvényt, ezért ment el tüntetni a Kossuth térre. Az ATV Egyenes Beszédben adott interjút.

Videó: Saját kútjából mentettek ki egy fiatal férfit Borsod megyében

Saját kútjából mentett ki egy fiatal férfit egy rendőr a Borsod megyei Sát nevű településen. A férfi egy szelepet szeretett volna kicserélni a kútban, amikor megbillent és leesett. A vízben teljesen kihűlt, saját erejéből már nem tudott kijönni, csak segítségért kiabált. További részletek a videóban.

Viharos szélre és 10 fok körüli maximumokra kell számítanunk a jövő héten

Hűvösebb, szelesebb idő várható a jövő héten. Napsütés is lehet, de többször várhatóak záporok is. Helyenként 0 fok is lehet majd, s napközben is csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, de a hétvégén néhol ismét 20 fokig melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Korábbi hírek betöltése