Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Felmérés: A fővárosban dolgoznának leginkább a nyugdíjasok

Budapesten, valamint Fejér és Veszprém megyében tervez munkát vállalni a legtöbb nyugdíjas, többnyire rugalmas időbeosztásban; a munkaerőpiac jól fogadta az atipikus foglalkoztatási lehetőséget - derül ki a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (Közész) legfrissebb kutatásából.

Gulyás: Nem zárják ki a Fideszt a Néppártból

Gulyás Gergely szerint nem zárják ki a Fideszt a Néppártból sem most, sem az EP-választás után. A Soros-Juncker plakátkampányuk miatt nem telefonált Orbán Viktornak sem Joseph Daul, sem Manfred Weber - mondta el a Kormányinfón a kancelláriaminiszter az ATV kérdéseire.

Elhunyt Fésűs Éva

Életének 93. évében csütörtökön elhunyt Fésűs Éva Kossuth-díjas meseíró, költő - tájékoztatta a kaposvári polgármesteri hivatal az MTI-t.

Gyógyulásra nincsen esély, de fontos volt Curtis kiállása

Soha nem fog kigyógyulni a függőségből Széki Attila „Curtis”, de rettenetesen fontos volt, hogy közszereplőként kiállt a nyilvánosság elé a drogproblémáival – mondta el Zacher Gábor az ATV Start című műsorban. A toxikológus szerint a függőségek között is különbség van, a legveszélyesebb a Magyarországon népbetegségnek számító alkoholfüggőség.

Vizsgálják, milyen hatást gyakorolt az éghajlatváltozás a Balatonra

Az utóbbi évtizedben gyakoribbá váló szélsőséges időjárás Balatonra gyakorolt hatásait vizsgálja egyebek közt a Széchenyi 2020 program 300 millió forint támogatású projektje - áll az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) csütörtökön MTI-hez eljuttatott közleményében.

Kordás László maradt a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (Maszsz) eddigi elnökének és alelnökének szavazott bizalmat a szervezet tisztújító kongresszusa csütörtökön, a két vezető szélesebb körű összefogást, még határozottabb fellépést ígért - tájékoztatta az érdekképviselet az MTI-t.

Korábbi hírek betöltése