Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Magyarországi lakóhellyel rendelkező uniós állampolgár is szavazhat az önkormányzati választáson

Mintegy 114 ezer, nem magyar, de magyarországi lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgár is szavazhat az október 13-ai önkormányzati választáson, ehhez regisztrációra sincs szükségük.

Leomlott tető, penész és hulló vakolat - A szülők teszik rendbe a gyömrői általános iskolát

A szülők teszik rendbe a gyömrői Fekete István Általános Iskolát, miután a hivataloknak írt leveleikre érdemben semmilyen választ nem kapnak. Az iskolában leomlott a tető, penészes volt a tornaterem, nincs elég mosdó, szűkös az ebédlő, hullik a vakolat, és több helyen beázott az épület. Korábban egyébként a város minden iskoláját felújították, ez az egy maradt ki a fejlesztésekből.

Kegyelmet kér a Mi Hazánk az államfőtől egy 2006-os tüntető büntetése miatt

Egy 2006-os tüntetőre kiszabott börtönbüntetés miatt tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom, és kegyelmet kérnek számára az államfőtől.

Kovács Zoltán üzeni: minden készen áll a nemzeti ünnephez

Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten - közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

Kigyulladt egy soroksári úti ház tetőtere - fotó

Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején, a főváros IX. kerületében hétfőn - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté később azt mondta: már több száz négyzetmétert érint a tűz.

Orbán: újraegyesült, mert hittünk benne

Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából Sopronban találkoztak, ahol először egy ökomenikus istentiszteleten vettek részt, majd egy megbeszélést követően közös sajtótájékoztatót tartottak.

Korábbi hírek betöltése