Belföld

"Abban sem voltam biztos, hogy túlélem a következő 10 percet"

Bálnával ütköztött, és még most is zsibbadnak a lábujjai Fa Nándornak, noha már két hete befejezte a Vandée Globot, ahol nyolcadikként ért célba.

A magyarok többsége Lázárt tartja Orbán utódjának

A magyar lakosság jelenleg az ismert politikai szereplők közül egyértelműen Lázár Jánost látja Orbán Viktor utódjának – állítja egy január végi mintavétellel készült reprezentatív kutatás. A magyar nemzet politikai értékrendje 2. címet viselő elemzés szerint a Jobbik szavazóinak mindössze egyharmada látja Vona Gáborban a jobboldal következő vezetőjét.

Kósa: Az olimpiáról nem lehet országos népszavazást tartani

A fideszes politikus egyetért Deutsch Tamással: rövidre kell zárni az olimpia ügyét, „mert az olimpiai álmot megölték”.

Fürjes: Nyerhető lett volna a népszavazás

"Sajnos esélytelenné vált az olimpiai pályázat, pedig korábban soha nem volt ekkora lehetőség arra, hogy Budapesten legyenek az ötkarikás játékok, de elfogyott az egység."

Felfüggesztették a pénzhajhász nőgyógyász kamarai tagságát

Sajtóértesülések szerint felfüggesztette a megyei orvoskamarai tagságát annak a veszprémi nőgyógyásznak, akit jogerősen tavaly decemberben ítélt el a bíróság. Az orvost azzal vádolták, hogy az általa kezelt daganatos betegektől 150 ezer forintot kért előre az ellátásért. A kamara az információkat nem cáfolta, de a hírt nem is erősíti meg.

Téli olimpia nyáron, Felcsúton

Téli Olimpiát szeretne rendezni a Kétfarkú kutyapárt. Mindezt Nyáron és ha lehet akkor Felcsúton. Igy reagált a viccpárt az olimpiai pályázat visszavonására. Közben a 24.hu kiszúrta azt az előterjesztést a 12. kerületi önkormányzatnál, amely azt javasolta, hogy az Olimpiai lángot vigyék el Felcsútra. További részletek a videóban.

Botrány a zuglói közgyűlésben: Ellopták a ligetvédők 20 ezer aláírását?

A ligetvédők egy csoportja azt állítja, hogy a Civil Zugló Egyesület ellopta 20 ezer aláírásukat, amit azért gyűjtöttek, hogy szükség esetén riadóztatni tudjanak. Várnai László ezzel szemben azt mondja, az aláírásokat ők gyűjtötték össze még jóval azelőtt, hogy a ligetvédők feltűntek volna, a mai akciót pedig provokációnak tartja. Az aktivisták ma személyesen mentek el az önkormányzat testületi ülésére, hogy visszakérjék az íveket.

Így is lehet lottózóban "nyerni"

A budapesti rendőrök keresik azt a nőt, aki egy lottózóban kicsalt több százezer forintot valutaváltás címén és ellopott egy mobiltelefont.

Lázár nem tudja megdicsérni a Filmalapot

Lázár János a Kormányinfón némileg kritizálta a Filmalap működését, amellett, hogy elismerte az utóbbi évek nemzetközi sikereit. Szerinte ugyanakkor hét év nemzeti kormányzás után készülnie kellene már egy nemzeti hősökről szóló filmnek is.

Pénteken kezdik újraminősíteni Magyarországot

Pénteken kezdik Magyarország idei államadós-besorolásainak felülvizsgálati sorozatát a piacvezető nemzetközi hitelminősítők. A menetrend alapján e héten és a jövő héten is esedékes egy-egy osztályzati vizsgálat.

Korábbi hírek betöltése