Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Nyitnak a strandok: Müller Cecília enyhített a szabályokon

Szigorú előírások mellett, de megnyitnak a fővárosi strandok. Eleinte úgy volt, csak online lehet jegyet venni, ezt végül felülvizsgálták, és a helyszínen is lesz rá lehetőség. A nyitás részleteiről Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.​ vezérigazgatója beszélt az ATV Egyenes Beszéd műsorában.

Kovács Zoltán levélben követel bocsánatkérést külföldi kutatóktól

Kovács Zoltán személyes levélben szólít fel bocsánatkérésre külföldi kutatókat, amiért kétségbe vonták a magyar demokráciát mostanában. A magyar politikát harminc éve kutató Heino Nyyssönen a magyar nagykövetségtől kapta meg Kovács levelét, melyben a nemzetközi kommunikációs államtitkár a magyar nép nevében kifogásolja, hogy a finn politológus lediktatúrázta Magyarországot.

Visszavágtak Orbánnak: Unokáinknak a paksi erőmű és a Budapest-Belgrád vasút hitelét kell majd visszafizetniük

Újabb nemzeti konzultáció lesz, ezúttal a koronavírusról, a gazdaság újraindításáról és a válságkezelésről – jelentette be a miniszterelnök. A DK élesen bírálta a kormány döntését, a párt inkább a válságkezelésre fókuszálna.

Kőkemény felszólítást kapott a kormány az LMP-től

Az LMP szerint nincs helye luxuskiadásoknak egy gazdasági és társadalmi krízis közepette, ezért a párt az augusztus 20-ai tűzijáték lemondására szólítja fel a Fidesz-kormányt, azzal, hogy az arra szánt összeget fordítsák a bajba került művészek megsegítésére - mondta az ellenzéki párt társelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.

Novák Katalin bejelentette: egyszerűsödnek a családtámogatások igénylésének feltételei

Egyszerűsödnek a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), a babaváró támogatás és a jelzáloghitel-elengedés igénylésének feltételei, valamint bővül az igénylők köre a Magyar Közlönyben péntek éjjel megjelent kormányrendelet értelmében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán.

Itt csaphat le ma nagy vihar

Figyelmeztető előrejelzést közölt Magyarország területére 2020.05.30. szombat éjfélig Meteorológiai Szolgálat.

Korábbi hírek betöltése