Belföld

Trócsányi az atv.hu-nak a Bamaco-perekről: "Betartom a miniszteri eskümet"

Szerinte sem jogilag sem erkölcsileg nem támadható, hogy a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda képviseli a Bamaco konzorciumot 4-es metró ügyben, a BKV-val szemben.

Bangóné leköcsögözte Gaskót

Az MSZP képviselőjét kiakasztotta a volt szakszervezeti vezető ATV-s szereplése.

Börtönnel fenyegette az oligarchákat Gőgös Zoltán

A szocialista politikus szerint a gazdagok különadóval sújtása nem demagóg gondolat.

9 nyomozás, 4 vádemelés a Korrupcióinfó eddigi mérlege

Csepreghy Nándor miniszterhelyettes szerint „anderseni magasságokba emelkedik” Hadházi Ákos, az uniós források felhasználásaival kapcsolatos korrupciós vádjait illetően. Az LMP társelnöke az ATV Start című reggeli műsorában erre úgy reagált, hogy eddig hatvan korrupcióinfót tartott, és ezekből összesen csak egyszer lett sajtóper, és azt is megnyerte.

Megvan a Sportkórház végleges helye

A kormány döntése szerint az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI), vagyis a Sportkórház véglegesen a budapesti Karolina úton működik majd - hangzott el a Magyarországi sportegészségügy jelene és jövője című szakmai fórumot követő szerdai sajtótájékoztatón.

A reklámadó emelése: "A kormány hadat üzent a hazai média iparnak"

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és társszövetségei szerint a kormány a reklámadó 9 százalékra emelésével hadat üzent a hazai média iparnak. Továbbra is úgy látják, hogy a reklámadót meg kell szüntetni, mert nemcsak az iparágra káros, hanem a teljes magyar gazdaságra, ahogy ezt az MRSZ reklámgazdasági hatástanulmánya is alátámasztotta - közölték a szövetségek az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményükben.

Horthy-szobor: Pert nyert a Hit Gyülekezete

A Fővárosi Törvényszék és a Fővárosi Ítélőtábla után a Kúria is elutasította a Szabadság téri Református Egyházközségnek a Hit Gyülekezete egyház ellen indított keresetét - írja az MTI.

Hoppá: Felmentették Budaházy Györgyöt

A Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Balla Lajos vezette tanácsa szerdán, helybenhagyva a Fővárosi Törvényszék ítéletét, jogerősen felmentette Budaházy Györgyöt a hivatalos személy elleni erőszak vádja alól.

Friss kutatás: Csökkent a Jobbik támogatottsága, nőtt a pártnélküliek aránya

A Fidesz támogatottsága továbbra is enyhén hullámzik, most éppen 27-ről 26 százalékra csökkent a tábora. Az MSZP negyedik hónapja 12 százalékon áll, a Jobbik viszont lefelé araszol, újabb 1 százalékpontot veszítve, most a választókorú népesség 10 százalékára számíthat – derült ki a ZRI Závecz Research Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Korábbi hírek betöltése