Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Greenpeace: Az Orbán-kormány környezeti teljesítménye romboló volt

A Greenpeace Magyarország értékelést készített a miniszterelnökről és a miniszterelnök-jelöltekről a 2022-re vonatkozó zöld-politikájuk alapján. Az eredmények meglepőek lehetnek, több olyan kérdés is volt, ahol egyik jelölt sem szerepelt jól.

Kötelezővé tették a maszkviselést a Debreceni Egyetem

Kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése szeptember 22-étől, szerdától a Debreceni Egyetem valamennyi dolgozójának és hallgatójának munkaidőben és tanítási időben - közölte honlapján az intézmény sajtóirodája.

Hollik: már félmillióan írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót

Már több mint félmillióan írták alá a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót - jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten.

Elképesztő látvány fogadta Gyurcsány Ferencet Békéscsabán

Óriási tömeg gyűlt össze a Demokratikus Koalíció elnökének utcafórumán – derül ki Gyurcsány Ferenc Facebook-oldaláról. „Nem is tudtunk olyan képet csinálni, hogy mindenki ráférjen” – írta a helyszínen készült fényképe mellé az ellenzéki politikus.

Ujhelyi szerint, amit Orbán a demográfiai csúcson mondott, „hazugság a valóságról és félelmetes a jövőre nézve”

Elkezdődött a demográfia csúcs Budapesten. A családügyi konferencia előadói a gyermekvállalás fontosságáról beszéltek. Felszólalt Mike Pence, az USA korábbi alelnöke is, aki az abortusz ellen foglalt állást. Orbán Viktor az új baloldalról azt mondta, hogy át akarják nevelni az óvodás gyerekeket, és aggodalommal figyeli az új marxizmus térnyerését. A találkozó előtt nőjogi aktivisták tüntettek a – szerintük – szélsőjobboldali felszólalók ellen. Az ATV Híradó riportja.

Bosszúból felgyújtott több száz szalmabálát egy férfi

Bosszúból több száz szalma- és szénabálát gyújtott fel egy férfi augusztusban, a Ceglédi Járásbíróság gyorsított eljárásban 2 év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön; a döntés nem jogerős - közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Mustba fulladt egy férfi Garaboncon

Mustba fulladt egy férfi Garaboncon, az ügyben eljárást indított a rendőrség - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Messziről jött vendége volt Orbán Viktornak

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön és pénteken kétoldalú megbeszéléseket folytat a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsra érkezett állami vezetőkkel és a konferencia előadóival a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Akár előre hozott választással is felszámolná a „mélyállamot” Karácsony Gergely

Mihez kezdene egy esetleges választási győzelem után a hatpárti ellenzék egy olyan helyzetben, ha a feles többséget elérné, de a kétharmadost nem az új Országgyűlésben? Ez az ellenzéki közvéleményt leginkább foglalkoztató kérdések egyike. Karácsony Gergely 99 mozgalmának a NER lebontásáról szóló programja érdekes megoldást lebegtet meg a fideszes „mélyállam” felszámolására.

Korábbi hírek betöltése