Kövessen minket a Facebookon

Autó

2013-09-04 07:12:00

Mercedes-Tesco együttműködése

Hosszú távú stratégiai együttműködést indított el a Tesco és a Mercedes-Benz. A partnerség keretében az áruházlánc újabb 10 Mercedes-Benz Sprinter kishaszonjárművel bővíti jelenleg 30 autós flottáját.

A Tesco a hosszú távú üzleti befektetésekben hisz, s ennek megfelelően működik Magyarországon is, s kiemelten fontos számára a magyar piac és a hazai gazdaság innovatív fejlesztése. Jelenleg közel 22 000 embert foglalkoztat, s szolgáltatásainak bővítésével folyamatosan arra törekszik, hogy további munkahelyeket teremtsen. Az online áruház elindításakor az áruházlánc 100 új munkahelyet teremtett, év végére az üzletágat közel 300 új alkalmazott működteti majd, teljes munkaidőben.

„Az online szolgáltatással szemben támasztott legfontosabb elvárásaink, hogy a vásárlók, a termékek kiválasztásától kezdve egészen az áru kiszállításáig, biztonságosan és megbízhatóan végezhessék el a bevásárlást az interneten keresztül. Ezért nagyon fontos szempont volt együttműködő partnereink kiválasztásakor, hogy ők is ugyanolyan magas minőségű szolgáltatást nyújtsanak. A Mercedes-Benz Sprinter típusú kishaszonjárművekre esett a választásunk, melyek tökéletesen és megbízhatóan elégítik ki a cég és a vásárlóink igényeit. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távú partnerségünk nemcsak vásárlóink számára nyújt kiváló szolgáltatást, hanem jelentősen hozzájárul a kereskedelem modernizálásához is. Célunk, hogy minél több alternatívát biztosítsunk vásárlóinknak a kényelmes bevásárláshoz, a lehető leginnovatívabb megoldások segítségével” – mondta Nigel Jones, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. együttműködése során a Magyar Kormány két stratégiai partnerének magyarországi képviselete dolgozik a hazai szolgáltatási színvonal fejlesztésén. A Mercedes-Benz a kecskeméti gyár révén több mint 3000 főt foglalkoztat Magyarországon, emellett több innovatív mobilitási koncepció hazai megvalósításában is részt vesz. Idén nyáron rekordidő alatt elkészült a budapesti közösségi közlekedést megújító 150 darab környezetkímélő Mercedes-Benz Citaro autóbusz, most pedig a legnagyobb forgalmú hazai kiskereskedelmi áruházlánc választotta a Mercedes-Benz Sprinter kishaszonjárművet.

További autós híreink