ATV Híradó

Elios-ügy: Közpénz is kellett a közvilágításhoz

Csaknem egymilliárd forinttal segítette ki a Miniszterelnökség azokat az önkormányzatokat, amelyeknek még az önrészre sem volt pénze az Orbán Viktor vejéhez köthető közvilágítási felújításokhoz - írja a 24.hu az OLAF egyik dokumentuma alapján.

Légpuskával lövöldözött egy diák Szombathelyen

Légpisztolyt vitt egy hetedikes fiú az egyik szombathelyi általános iskolába és az első szünet után többször ki is lőtt vele az ablakon. A tinédzser otthonról emelte el az éles lőfegyverre megszólalásig hasonlító fegyvert. Sérülést nem, csak riadalmat okozott.

A szíve miatt halhatott meg a porondmester

Előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, a mindössze 32 éves fiatalember életéért a mentők negyven percig küzdöttek - de nem tudták megmenteni.

"Az országértékelők nem helyettesíthetik a nyilvános vitát"

Az egyéni országértékelők nem helyettesíthetik a pártok és különösen a miniszterelnök-jelöltek nyilvános vitáját - ezt állítja a bal- és jobboldali volt kormánytagokból álló V18-csoport. Balázs Péter erről Szentendrén beszélt, ahol a változást akarók csak egyetlen független jelöltet támogatnának a Fidesszel szemben. Az ellenzéki pártokat pedig arról szeretnék meggyőzni, hogy álljanak a jelölt mögé, mert csak így győzhetnek a választáson.

Korábbi videók betöltése