Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Poszttraumás zavartól szenvedett a kaliforniai támadó

Poszttraumás zavartól szenvedett a szerdai kaliforniai tömegmészárlást elkövető férfi. A 29 éves egykori tengerészgyalogos korábban Afganisztánban szolgált. Ennek ellenére legálisan tartott magánál lőfegyvert, amellyel 12 embert lőtt le, majd öngyilkos lett.

Orbán: A CEU blöfföl

Blöffnek tartja Orbán Viktor a CEU bejelentését, hogy költözik az egyetem, ha nem írja alá a kormány a további működéshez szükséges szerződést. A miniszterelnök kitért arra is, hogy mit gondol az európai parlamenti választásokról.

Kevés a véradó Magyarországon

Egyre többen adnak vérplazmát, hogy kiegészítsék a keresetüket, ezzel szemben a hagyományos vérből egy-egy hosszú hétvége után gyakran lép fel hiány. A plazma levételéért ugyanis több ezer forintot fizetnek, a véradásért viszont nem adnak pénzt.

Hárommillió magyar tűnhet el 50 éven belül

Hatmillióra csökkenhet Magyarország népessége 2070-re a KSH friss tanulmánya szerint. Bár a gyermekvállalási kedv némileg növekedett az elmúlt években, a tendencia mégis csökkenést mutat: 2001-től 2017-ig a népességfogyás már meghaladta a 400 ezer főt.

Tartozik az önkormányzatnak a Kukaholding

Újabb szemétszállítást végző cég került bajba. Nagykanizsán még elviszik a szemetet, de a cég költségvetéséből 300 millió forint hiányzik. Ennyivel kevesebbet kaptak a nemzeti kukaholdingtól. Ahhoz, hogy tovább tudjanak működni, hitelt vettek fel.

Korábbi videók betöltése