Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Pénteken nyit a Holnemvolt Vár

Megnyílt a budapesti állatkert játszóparkja a Holnemvolt Vár, amely holnaptól másfél hektáron várja a gyerekeket. Lesz itt állatsimogató, céllövölde, és körhinta is, de talán a legizgalmasabb a Hetedhét Palota, ahol a hét meseteremben megelevenedik Vuk, Süsü, Pom-Pom, de még Frakk története is.

Nem ígérnek uniós belépést a nyugat-balkáni országoknak

Nem ígértek belépési dátumot, de még tagságot sem a nyugat-balkáni országoknak az uniós tagállamok a szófiai csúcstalálkozón. Sokak szerint ugyanis Bulgária és Románia belépője is elsietett volt, ráadásul a kelet-európai bevándorlás a briteket például már elriasztotta az Európai Uniótól.

Nézze az ATV-n a hercegi esküvőt

Ma tartották a királyi esküvő főpróbáját Windsorban. Közben a szombati esemény két főszereplője, Harry herceg és Meghan Markle is megérkezett a helyszínre. Nem csak Nagy-Britanniában, de nálunk is sokan várják az esküvő napját - készülnek a szombati közvetítésre műsorvezetőink és vendégeink, így például a budapesti brit nagykövet is.

Jobbik: Pünkösd után szakadás?

Egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e pártszakadás a Jobbikban. Toroczkai László keddig adott határidőt az új vezetésnek, hogy tisztázzák a vitás kérdéseket.

Két embert késelt meg dühében egy ózdi férfi

Dohányt akart, nem kapott, ezért szúrt az a férfi, akit most előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság Ózdon. A férfi egy kisfiútól követelt füstölnivalót, de miután nem kapott, erőszakoskodni kezdett. Két másik férfi kelt a gyerek védelmére, őket a dühös tettes megszúrta, a helyzetet végül egy nő oldotta meg, aki aztán egy féltéglával zavarta el a támadót.

Magyar nő halt meg egy amerikai merényletben

Robbanás történt egy kaliforniai szépségszalonban, a merényletben egy magyar nő vesztette az életét. A rendőrség szándékos emberölés ügyében nyomoz. Valószínűleg egy csomagba rejtett bomba robbant fel. A nő egészen közel volt a pokolgéphez, a teste a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Lázár János többször is elaludt az eskütételekkor

Rendre elalszik a parlamenti eskütételekről Lázár János - ez derül ki abból az interjúból, amelyet a 444-nek adott. A volt miniszter idén nem volt ott a frakció-fotózáson, ezt elalvással magyarázta. Azt mondta, 2014-ben is majdnem lekéste az eskütételt. Sőt, a 2010-es fotózáson sem volt már ott, de akkor utólag ráretusálták a fotóra.

Korábbi videók betöltése