ATV Híradó

Drága könyveket lopott a könyvtáros

Felfüggesztett börtönt kaphat az a férfi, aki éveken át lopta és eladta a könyveket az egyik szombathelyi felsőoktatási intézmény könyvtárából. A 30 éve könyvtárosként dolgozó férfi azt mondja, megszorult anyagilag, ezért kezdett lopni. Azóta kirúgták a főiskoláról.

Aranykezű tamarin született a Nyíregyházi Állatparkban

Egy hónapos már, de csak most mutatták meg a Nyíregyházi Állatpark legújabb jövevényét, az apró aranykezű tamarin bébit. A kis majmok felnőtt korukban is alig nagyobbak 20 centiméternél, súlyuk pedig épp csak fél kiló.

Utcára vonulnak az egészségügyi dolgozók

Sztrájkbizottságot alakítottak és pár napon belül eljuttatják követeléseiket Orbán Viktornak a Független Egészségügyi Szakszervezet és a Magyarországi Mentődolgozók Szakszervezetének képviselői. A béremelésekkel elégedetlen érdekvédők március 24-én tüntetni is fognak, a demonstrációt több, szolidáris szakszervezet és az ellenzéki pártok is támogatják.

9 év börtönt kapott a lúgos orvos

9 év börtönbüntetést kapott a "lúgos orvosként" elhíresült egykori kórházigazgató, aki az ítélet szerint orvosként soha többet nem praktizálhat.

Történelmi magyar siker a téli olimpián

Történelmi sikert ért el a rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres férfi váltóversenyében a magyar csapat, amely a téli olimpiák történetének első aranyérmét szerezte Magyarországnak.

Korábbi videók betöltése