Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Elképesztő: Több, mint 18 millió forint gyűlt össze az idei jótékonysági úszáson

Több, mint 18 millió forint gyűlt össze az idei Swimatonon, ahol az úszók nem egymás ellen, hanem egymásért tempóztak. A négyhetes adománygyűjtő kampánnyal az úszók és támogatóik olyan civil ügyeknek segítettek, mint a csontvelő-transzplantált gyerekek családjaiért épülő apartmanház, vagy a sérült gyerekeket nevelő szülőket segítő, szakképzett bébiszitter-hálózat. További részletek a videóban.

Argentína-Izland 1-1

A négy éve ezüstérmes Argentína 1-1-es döntetlent játszott az újonc Izlanddal szombaton a D csoport első fordulójában az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Kivándorlást támogató szervezet feliratú matricát ragasztottak több Fidesz irodára

"Kivándorlást támogató szervezet" - ezt a matricát ragasztotta több Fidesz irodára is a Kétfarkú Kutya Párt a fővárosban. Ez a viccpárt válasza a Fidesz-KDNP korábbi matricás akciójára. A kormánypártok ugyanis két civil szervezet irodájára ragasztottak matricákat azzal a felirattal, hogy Bevándorlást támogató szervezet. További részletek a videóban.

Vasárnap új elnököt választ az MSZP kongresszusa

Vasárnap új elnököt választ az MSZP kongresszusa. Tóth Bertalan cselekvőképes, a baloldali értékeket hitelesen képviselő néppártot, míg az újrázásra készülő Mesterházy Attila innovatív politikai tartalmat és szimbolikus politizálást ígért. A politikai elemző szerint azonban csak a következő importált kormányfőjelölt mögé választanak embert. További részletek a videóban.

Rengeteg eső zúdult hétfőn Szilvásváradra

A kirándulók által is kedvelt heves megyei településen 24 óra alatt több mint 180 mm csapadék esett. Hatalmas károkat okozott a vihar, főleg a magánházakban, de az önkormányzati utak, járdák, átereszek is javításra szorulnak.

Korábbi videók betöltése