ATV Híradó

Semjén a Naffa testvérek magyar állampolgárságáért lobbizott

Még mindig túl sok az elvarratlan szál a Naffa-ügy körül az LMP képviselője szerint. Demeter Márta továbbra is azt szeretné kideríteni, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kinek az érdekében és miért lobbizott a Naffa testvérek magyar állampolgárságáért a külügyben.

Balesetek a csúszós utakon

Egymást érték ma reggel a balesetek az ország nyugati részén. A Dunántúlon reggelre 4-6 centiméternyi hó esett és ez a reggel munkába indulókat váratlanul érte. A legtöbb balesetet az okozta, hogy a sofőrök nem vették tudomásul a megváltozott útviszonyokat.

Óriási olajfolt maradt az elsüllyedt tanker után

Közel 150 km²-nyi olajfoltot hagyott maga után a hétvégén elsüllyedt iráni tartályhajó a Kelet-kínai-tengeren. Az olaj egy része kigyulladt. Közel harminc éve nem volt ekkora tengeri olajszennyezés a világon, amelyet hajóbaleset okozott volna.

Tarlós kevesebb hajléktalant látna

Új munkacsoportot állított fel a Fővárosi Önkormányzat azért, hogy kevesebb hajléktalan ember legyen a forgalmas, fővárosi aluljárókban. A főpolgármester szerint a szabálysértési törvény lehet a megoldás, amely szerint szabálytalan életvitelszerűen tartózkodni a köztereken.

Egyéni jelöltekről egyeztetne az ellenzék

A Liberálisok bejelentették, hogy közösen indulnak a választáson az MSZP-vel és a Párbeszéddel. Az MSZP-t viszont meglepte a közlemény, hiszen még nem született döntés. A Momentum közben azt közölte, hogy nem nevez meg kormányfő-jelöltet és hajlandó egyeztetni az egyéni jelöltekről az ellenzéki pártokkal. Ezúttal az LMP sem zárkózott el a helyi egyeztetések lehetőségétől.

Korábbi videók betöltése