Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

250 métert zuhant a magyar hegymászó

250 métert zuhant, és azonnal életét vesztette egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában. A tragédia pontos okát nem lehet tudni, de a reggeli órákban kimondottan rosszak voltak az időjárási körülmények a térségben.

Trump ismét megosztotta az amerikai közvéleményt

Felháborította az amerikai közvéleményt Donald Trump egyik posztja, amelyben felszólítja az őt kritizáló demokrata képviselőnőket, hogy hagyják el az Egyesült Államokat és inkább térjenek vissza, szerinte katasztrofális állapotban lévő országaikba.

Korábbi videók betöltése