Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Felrobbantották a régi gyárkéményt Győrben

Felrobbantották az egykori győri olajgyári kéményt. A helyiek közül többen szerették volna megmenteni az építményt, de nem találtak olyan funkciót, amire hasznosítani lehetett volna, ezért döntött úgy a terület tulajdonosa, hogy lebontja az építészeti emléket.

Büntetik a diákokat

Pénzbírságot kapnak azok a fiatalok, akik a diáktüntetés végén spontán demonstrációba kezdtek egy hónapja. Egyikük nyilatkozott Híradónknak és elmondta mi és hogy történt, valamint arról is beszélt, hogy nem fizeti be az csekket, ha kell inkább leüli a büntetést.

Kósa felesége kapta volna a 800 milliót?

Létezik az 1300 milliárd forintnyi eurós örökség - állítja a csengeri nő, aki most is azon dolgozik, hogy beszerezze azokat az iratokat, amik ezt alátámasztják. Erről a Blikknek beszélt Sz. Gáborné. Közben a Népszava fotót közölt arról a közjegyzői dokumentumról, amelyben az szerepel, a nő először Kósa Lajos feleségének akart 800 millió forintot ajándékozni.

Magyar Nemzet: Szabó Zsolt elrejtett vagyona

1,2 milliárd forintnyi dollárt tart Belize-i bankszámláján, a fideszes Szabó Zsolt - állítja a Magyar Nemzet. Az államtitkár tagadta a vádakat és jogi lépéseket helyezett kilátásba. A Fidesz szerint Simicska Lajos lejárató akciójáról van szó, az ellenzék viszont a politikus távozását követeli.

Dzsihadista támadás egy francia szupermarketben

Két embert megölt, többeket megsebesített, és túszokat is ejtett egy marokkói származású férfi egy szupermarketben Franciaország déli részén. A támadó korábban ellopott egy autót, a sofőrt megsebesítette, az utast lelőtte.

Korábbi videók betöltése