ATV Híradó

Az ATV két műsorvezetője is rajthoz állt az idei veterán autóversenyen

Összecsaptak a régi autók a hétvégén, több mint száz veterán kocsi állt rajthoz a Krono Classic autóversenyen. A verseny Székesfehérvárról indult, és Balatonlellén ért véget. A versenyzők között volt az ATV két műsorvezetője Simon András és Gajdos Tamás is. Az ATV csapata már a rajtnál a zsebében érezte a győzelmet. További részletek a videóban.

Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok

Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok, vérvételre kötelezhetik őket - írja a pénzcentrum.hu. A cikk szerint a legnagyobb hazai biztosítók rákérdeznek az ügyfeleknél, hogy dohányoznak-e, de van, ahol még azt is tudni akarják, hogy a leendő ügyfél hány szálat szív naponta. A híradónk által megkérdezett szakértők egyöntetűen azt mondják, hogy nincs ebben semmi különös. Ez az elbírálás ugyanis éppen a kockázatközösség védelmében jött létre. További részletek a videóban.

Meghalt a megvert idős néni

A kórházban belehalt a sérüléseibe az a 81 éves idős asszony, akit ketten támadtak meg még a múlt hét végén a Borsod megyei göncruszkai otthonában. Az idős hölgyet kegyetlenül megverték, majd magára hagyták.

Furcsa parkolójegyek

Érvénytelen, hamis parkolójegyeket nyomtat a ferencvárosi parkolóautomaták egy része, amelyek alkalmasak a visszaélésekre - legalábbis az Együtt önkormányzati képviselője szerint.

Korábbi videók betöltése