Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Olyan rossz az út, hogy nem tudják elvinni a szemetet

Rossz az út - marad a szemét. Az egyik baranyai faluban a szolgáltató felmondta a szerződést, mert annyira rosszak az utak, hogy a kukásautó elakadna. A lakók most autóval kénytelenek behordani a szemetüket a faluban felállított konténerbe.

EP-választás: Vége az aláírásgyűjtésnek

Kilenc párt és két pártszövetség listájára lehet majd szavazni a május végi európai parlamenti választáson. Négy párt listáját még nem ellenőrizték, de ha nem lesz probléma, akkor az idei EP választáson indulhat a legtöbb párt, amióta Magyarország tagja az Európai Uniónak.

Korábbi videók betöltése