Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Erdogan látogatása ellen tüntettek

Több százan gyűltek össze Budapest belvárosában, hogy tiltakozzanak a török elnök látogatása ellen. A több kisebb csoport szervezésében létrejött tiltakozás beszédekkel kezdődött, majd békés sétával folytatódott a körúton a Margit híd irányába.

Botrány az alakulóülésen Győrben

Több tucatnyi ember próbált bejutni a díszterembe, de a civilek közül senkit sem engedtek be. Erre ők folyamatos kiabálással, fütyüléssel, és dörömböléssel próbálták zavarni az ülést.

Be kell vezetni az eurót? Durván egymásnak ment Matolcsy és Varga

Míg a jegybank elnöke úgy véli, hogy az eurózóna kiépítése hiba volt, és itt az ideje kiutat találni a csapdából, addig a pénzügyminiszter szerint ez euró az unió egyik legígéretesebb, de befejezetlen kezdeményezése.

Nem ment át a meghallgatáson Várhelyi Olivér

Elsőre nem ment át meghallgatásán Várhelyi Olivér, a magyar kormány uniós biztosjelöltje, a külügyi szakbizottságban leszavazták. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Várhelyi nem lesz uniós biztos, de most pótkérdéseket kap.

Folytatódó vita a szemétszállításról

A főpolgármester szerint nem vált be a hulladékkezelő, vagy népszerű nevén a kukaholding rendszere, ezért a következő évek feladata, hogy a kormánnyal együttműködve megtalálják a megoldást a szemétszállítás finanszírozására.

Korábbi videók betöltése