Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Átesett a kocsin a vak férfi - 60000 forintjába kerül

Hatvan ezer forintos kártérítést kell fizetnie egy gyengénlátó férfinak, aki Mezőkövesden átesett egy autón. A jármű tulajdonosa azt állítja, hogy a vak férfi szándékosan rongált. Zoltán viszont azt mondja, azért esett rá a kocsira, mert nem fért el a járdán.

Nem szavazták meg Bálint gazdát díszpolgárnak

Nem szavazta meg a XVI. kerületi önkormányzat, hogy Bálint gazda legyen a kerület díszpolgára. Egy helyi Fideszes képviselő azt írta neki, hogy SZDSZ-es és szocialista múlttal nem támogatja senki díszpolgári címét.

Szökött rab: Hajtóvadászat és lövöldözés Pest utcáin

Megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi törvényszékről, de mindössze 36 percig volt szabad. A rendőrség hajtóvadászatot indított. A férfi az ítélethirdetés után saját fegyverét szegezte az egyik biztonsági őr fejéhez, majd az utcán megállásra kényszerített egy autót.

Korábbi videók betöltése