Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Saját teherautója alá szorult egy férfi, kis híján megfulladt

A 112 diszpécserének, a tűzoltóknak, de főleg a jó erőben lévő, és találékony rendőröknek köszönheti az életét az a férfi, aki szerda délben, favágás közben szorult a saját teherautója alá Bélapátfalvához közel, az erdőben. A mentéshez igazi csapatmunkára volt szükség, a kétségbe esett, és fuldokló férfi ugyanis nem tudta pontosan megmondani a segélyhívó munkatársának, hogy hol történt a baleset. További részletek a videóban.

Rákkeltő anyagok folynak a Dunába

Súlyosan mérgező anyagok folynak a Dunába az óbudai Gázgyár területéről. A Greenpeace szerint a szennyezés mértéke több százszor meghaladja a megengedett határértékeket.

Lezajlottak az első hajléktalan perek

A fővárosban is lezajlottak az első hajléktalan-perek: pénteken egy, a Nyugati téri aluljáróban alvó férfit, és egy, a Feneketlen tó melletti parkban élő nőt figyelmeztetett a bíróság.

Megszűnne a fizetős ellátás a közkórházakban

Minden költségtérítéses szolgáltatást megszüntetne a kórházakban az Emberi Erőforrások Minisztériuma, így értesült a Népszava. A tárca államtitkára szerint emiatt nem kapnak többletforrást a közkórházak.

Vaddisznó szökött a pizzériába

Élőben közvetítette az interneten egy arra járó amikor egy vaddisznó betért egy salgótarjáni pizzériába. A felvételen jól látszik, hogy az állat először az utcán kóborolt egy lakótelepen, majd besétál a vendéglátóhelyre.

Korábbi videók betöltése