ATV Híradó

Politikai nyomásgyakorlás?

Czerván György Fideszes államtitkár a hangfelvételek ismeretében is kitart amellett, hogy nem fenyegette meg a Magyar Lovassport Szövetség azóta leváltott szakági szövetségi kapitányát, aki egy TV interjúban kifogásolta a Szilvásváradon tavaly átadott lovardát, amelyet Mészáros Lőrinc egyik cége épített.

Terror a parlamentnél

Késelős és gázolásos merénylet történt London központjában - legalább két ember meghalt, sokan megsebesültek, köztük három rendőr és három francia diák.

A víz világnapja

Ma van a víz világnapja. Többfelé színes programokkal várták az érdeklődőket, Budapesten például megnyitották a legrégebbi ivóvíz tároló medencét Kőbányán.

Rákkeltő anyag szennyezés?

Mintát vett a Katasztrófavédelem annak a nemesfém-feldolgozó cégnek a telephelyén, amely a VIII. kerületi Tisztviselőtelep csatornáinak bűzét okozhatta. A hatóság korábban már három alkalommal vizsgálta a csatornát, ebből egyszer rákkeltő anyag, etil-oxid jelenlétét mutatták ki, de az egészségre nem veszélyes koncentrációban.

Metrókocsik - kérdőjelek

Mára kijavították a vasárnap átadott és hétfőn elromlott metrószerelvényt: délután már használhatta az utazóközönség.

Öt évet kapott Kulcsár Attila

Jogerősen 5 év szabadságvesztésre ítélte a 2003-ban elkezdett Kulcsár-per fővádlottját a Fővárosi Ítélőtábla. A bűncselekmény ügyében először 2008-ban hozott ítéletet a bíróság, de azt a fellebbezés után újra kellett tárgyalni. A mai ítélethirdetésen egyetlen vádlott sem jelent meg.

Egy éve voltak a merényletek

Brüsszelben megemlékezéseket tartottak az egy évvel ezelőtti terrortámadások évfordulóján. Tavaly március 22-én az Iszlám Állam terrorszervezet a nemzetközi repülőtéren és egy metrómegállóban hajtott végre öngyilkos merényleteket. 32 ember meghalt, háromszáznál is többen megsebesültek, köztük két magyar.

Korábbi videók betöltése