Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Karácsony mellé állt a XIII. kerület MSZP-s polgármestere

Erről az MSZP és a P főpolgármester-jelöltje posztolt egy fényképet a Facebookon, a „talán a legnagyobb tekintélyű budapesti polgármesternek” nevezve Tóthot, aki hozzáértéssel, figyelemmel és odaadással vezeti 15 éve a kerületét.

Puzsér: Karácsony és Gyurcsány személye kizárja az együttműködést

A tőle megszokott stílusban bírálta az ellenzéki pártokat és Tarlós Istvánt is Puzsér Róbert programjának bemutató rendezvényén. Puzsér Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt megbízhatatlannak, Tarlós Istvánt pedig a szolgaság szimbólumának és betonembernek nevezte. Szerinte egyébként minden párt vett át elemeket a Sétáló Budapest programból.

Ünnepi Könyvhét: Harmadik napja a könyvé a főszerep Budapesten

Harmadik napja a könyvé a főszerep a budapesti Duna Korzón. A Vigadótól egészen a Petőfi térig minden az Ünnepi Könyvhétről szól, amit idén 90. alkalommal rendeznek meg. De hogy miben is rejlik a könyvünnep varázsa, azt híradónknak maguk az írók mesélték el.

Tombol a kánikula: 25 százalékkal több riasztást kaptak a mentők

A nyári szünet első napján több tízezren indultak útnak a vízpartok felé. Akik vonattal akartak eljutni a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz a Déliből, hatalmas tömeggel találhatták magukat szemben. A kevés pénztár miatt volt aki fél órát várakozott. Nagyüzem van a mentőknél is, a kánikulában 25 százalékkal több riasztást kaptak. Ilyenkor az állatok is nehezen viselik a meleget, azonnal mutatjuk náluk mire kell figyelni ezekben a napokban.

Korábbi videók betöltése