ATV Híradó

Bárki leteheti a 250 millió forintos óvadékot Vizoviczki Lászlóért

Bárki leteheti a 250 millió forintos óvadékot Vizoviczki Lászlóért, a bíróságnak pedig nem kell vizsgálnia, honnan származik a befizetett pénz. Az ATV Híradója az adóhatóságtól egyelőre nem kapott választ, hogy a NAV-ot érdekli-e az óvadék eredete. Vizoviczki László Kubatov Gábornak írt segélykérő levelét a törvényszék kirendelt könyvszakértőhöz továbbította, az MSZP szerint pedig a legfőbb ügyésznek tisztáznia kell, hogy a Vizoviczki László elleni büntetőeljárás során az ügyészség valóban figyelmen kívül hagyta-e ezt a bizonyítékot. További részletek a videóban.

Átszabnák a főváros kerületi beosztását

A főváros a tét azokban a koncepciókban, amelyek egyebek mellett a kerülethatárok átrajzolására is javaslatot tesznek. A főpolgármester szerint több terv is létezik. Az MSZP ellenezné, ha nem választott vezetők irányítanák a kerületeket. Atkári János, volt főpolgármester-helyettes szerint egy ilyen nagyságrendű változtatást számos érdekcsoport akadályozna. További részletek a videóban.

Becsó Zsolt: Nem hibáztam

Nem követett el szabálytalanságot és nyilatkozatában minden benne van, aminek benne kell lenni egy vagyonnyilatkozatban – ezt Becsó Zsolt nógrádi fideszes képviselő mondta híradónknak. Róla a direkt36 azt állította, hogy nem szerepel a bevallásában olyan vállalkozás, amely jelentős unós támogatásból fejlesztett Hollókőn és Pásztón. Pásztó polgármestere és a salgótarjáni szocialisták is azt kérték a képviselőtől, hogy álljon ki és tisztázza magát ebben az ügyben. További részletek a videóban.

A terrorveszély teljesen más foka kezd kialakulni

Akár az osztrák határon is kerítést épít Magyarország ha szükséges – ezt Vígh László zalai fideszes képviselő monndta a szlovén határ mellett tartott sajtótájékoztatóján. A terrorveszély teljesen más foka kezd kialakulni a képviselő szerint. A szlovén határon tavaly pár napig élt a határzár, de azt gyorsan visszabontották a nemzetközi tiltakozások miatt. A zalai képviselő a kormány elképzeléseivel kapcsolatban hogy mindent megtesznek azért, hogy megvédjék a magyarokat. További részletek a videóban.

Ellátogatott Auschwitzba Ferenc pápa - képek

Hosszú, csendes imában merült el Ferenc pápa péntek reggel az egykori auschwitzi náci német haláltáborban, miután a múzeum területére belépett a hírhedt Arbeit macht frei feliratú kapun keresztül.

Kovács Katalin visszavonul

Bejelentette visszavonulását a háromszoros olimpiai és 31-szeres világbajnok Kovács Katalin, minden idők egyik legeredményesebb kajakosa.

Korábbi videók betöltése