ATV Híradó

Lázár feljelentést tesz

Büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a kormány, a 4-es metró ügyében - ezt mondta Lázár János.

Krízis az éjszakában

Mától újra érvényben van a riasztás a hideg miatt, az országban. Hajnalban akár mínusz 15 fok is lehet. A hidegben sokan segítik az utcán élőket.

Búcsú az újságíróktól

„Legbelül érzem, hogy minden rendben lesz” - ezt mondta Barack Obama, utolsó elnöki sajtótájékoztatóján. A leköszönő elnök kormánya az Izrael-politikáját védte és Oroszországot okolta a hidegháborús helyzet kialakulásáért.

Betemette a hotelt a lavina

Sok halottja lehet annak a lavinának, amely egy szállodát temetett be Olaszország középső részén. A mentőcsapatoknak eddig két embert sikerült kimenekíteniük az épületből, de még legalább 30 embert keresnek.

Bezárták a legrégibb patikát

Módosították a gyógyszerészeti törvényt, emiatt zárva maradt Magyarország egyik legrégebbi gyógyszertára. A tulajdonosok ugyanis nem tudtak megegyezni a megváltozott feltételekről. A vita miatt a Déli pályaudvar környékén jelenleg nincs ügyeletes gyógyszertár.a

Rövidülnek a várólisták

Jelentősen csökkentek a kórházi várólisták - ezt mondta az egészségügyi államtitkár. Ónodi-Szűcs Zoltán szerint: ezzel Magyarország az OECD-államok élmezőnyébe került.

Legyen olimpia?

Elindult az aláírásgyűjtés a budapesti olimpia ellen. A Momentum Mozgalomnak egy hónap alatt legalább 138 ezer aláírást kell összegyűjtenie ahhoz, hogy népszavazást írjanak ki a 2024-es budapesti olimpiáról. Az akciót több ellenzéki párt is támogatja.

Korábbi videók betöltése