Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Letartóztatták a nőt, aki halálra verte tíz hónapos kislányát

Letartóztatták a nőt, akit tíz hónapos kislánya meggyilkolásával gyanúsítanak. A történet felkavaró. A gyanú szerint a 21 éves anya halálra verte a csecsemőt. Úgy tudjuk, a gyerek koponyája négy helyen volt eltörve. Már a kórházba agyhalottként érkezett. Híradónknak a fiatal nő apja nyilatkozott, ő azt mondja, a babát nem lánya ölte meg. Szerinte a nő új élettársának állt útjában a kislány. További részletek a videóban.

Videó: A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe

A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe. Mostantól látogathatók a Nagy-tó partján álló Krokodilház belső terében. Ebből már sejthető, hogy krokodilokról van szó, egész pontosan öt kubai - vagy más néven rombuszkrokodil kölyökről akik 2 évesek és most még csak nagyjából fél méter hosszúak. További részletek a videóban.

Botrány: Nem tudták kiket kezelnek, sugárfertőzés érhette az orosz orvosokat is

Sugárfertőzés érhette azokat az orosz orvosokat, akik a múlt heti, balul sikerült rakétakísérlet sérültjeit látták el. Nem tudták, hogy nukleáris katasztrófa túlélőit kezelik, így nem is tettek óvintézkedéseket. Szakértők úgy látják, az orosz vezetésnek még ma is a fontosabb a katonai titoktartás, mint az emberek egészsége. További részletek a videóban.

Nem kapta meg nyugdíjpótlékát több szakorvos

Adminisztrációs okok miatt nem kapta meg nyugdíjpótlékát több szakorvos. Azoknak, akik úgy döntenek, hogy nyugdíj helyett maradnak dolgozni, külön kormányzati engedélyre van szükségük. A válaszra viszont, van, aki már több mint egy éve vár, így se pótlék, se nyugdíj. Az újratervezés csoport szerint a jelenlegi szakemberhiányban luxus ennyi adminisztrációra kötelezni a dolgozni képes orvosokat.

Elkezdődött a parlagfűszezon

Idén a szokásosnál intenzívebb a parlagfű terjedése. Egyre többen szednek allergiagyógyszert, és egyre súlyosabbak az esetek is. Már 50-60 éves friss betegek is vannak, akiknek korábban nem voltak panaszuk.

Korábbi videók betöltése