Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Rossi váltja Leekenst?

Csányi Sándor az MLSZ elnöke azért utazott Dunaszerdahelyre Oroszországból, hogy személyesen tárgyaljon Marco Rossival - értesült Híradónk. A sportújságírók azt tartják valószínűnek, hogy Rossi váltaná a labdarúgó válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát, George Leekenst.

Rekordszámú gyerek táborozik idén

Elkezdődött a vakáció. Régészeti vagy akár üzleti műhely tábor közül is választhatnak azok, akik nyári tábort keresnek gyermeküknek. A kínálat mellett rekordot dönt a résztvevők száma is.

Mélyponton a forint

Három és fél éves mélyponton, 325 felett is járt ma a forint árfolyama az euróval szemben. A kamatdöntés utáni megnyugtató üzenetek azonban jótékonyan hatottak a piacokra. A külföldre indulók a szakértők szerint akkor járnak a legjobban, ha nem használják a bankkártyáikat a nyaralás alatt, hanem előre váltanak eurót.

Kigyulladt a szaúdi válogatott gépe

2-1-es vereséget szenvedett Kolumbia a japán válogatottól az oroszországi futball-világbajnokságon. Nyerni tudott azonban Belgium az egyik leggyengébb csapat, Panama ellen. Behúzta első mérkőzését az angol válogatott is. A szaúdi csapatot szállító repülő kigyulladt landolás előtt, de nem történt komoly baj.

Merkel két hetet kapott a megoldásra

Két hetet kapott Angela Merkel koalíciós partnerétől, hogy tárgyaljon a menedékkérők visszafordításáról. Horst Seehofer német belügyminiszter szerint ha Merkel nem ér el eredményt az európai vezetőknél, Németországnak készen kell állnia arra, hogy megtagadja a belépést a menedékkérőktől.

Találkozik Angela Merkel és Orbán Viktor?

Mindig a meghívó fél erősíti meg az ilyesmit - ezt mondta Híradónknak Orbán Viktor arra a kérdésre: elfogadja-e Angela Merkel meghívását Berlinbe. A Népszava tudta meg, hogy a német kancellár találkozóra hívta a magyar miniszterelnököt.

Egyre több helyen látnak medvét

Még mindig a medvék tartják izgalomban a borsodiakat. Bocsot láttak Mezőkeresztes közelében, de ismét felbukkant egy Sajókeresztúron is. Az M3-as autópálya közelében egy videót is készített egy autós, ahogy egy medve a gabonatáblában szalad.

Kirúgott füvező diákok?

Közel negyven balatonfüredi középiskolásnak kell ősztől másik iskolát keresni, mert kábítószer birtoklása, illetve kereskedelme miatt eljárás indult ellenük - ezt írja az Index.

Korábbi videók betöltése