Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Extrém húsvéti programokkal találkozott híradónk a Fővárosi Állatkertben

Kecske mint interjúalany, tündéri - a simogatást is jól viselő nyuszik - és tevegelés. Egészen extrém húsvétolással találkozott híradónk a fővárosi állatkertben, ahol természetesen az ilyenkor megszokott programok is ugyanúgy várták a látogatókat, mint máskor. A gyerekek kedvence a nyuszisimogatás volt idén is. És hogy a nyuszik ne merüljenek ki a nap végére, váltott műszakban teljesítettek szolgálatot. További részletek a videóban.

Kriminológus: Irracionális, amit a Teréz körúti robbantó tervezett

Szökést tervezett a Teréz körúti robbantó – tudta meg a Bors. A férfi levelet írt a nővérének, amelyben fegyvereket kért tőle, hogy meg tudjon szökni a fegyházból. A levelet azonban a férfi nem tudta kijuttatni, mert a börtönőrök már a cellájában megtalálták. A kriminológus szerint eleve elvetélt ötlet volt a szökés. Egy pszichológus pedig azt mondta Híradónknak, ez is a férfi kóros elmeállapotára utal.

Teljesen kiborult a csecsemőjét magára hagyó gödöllői nő édesanyja

Beismerő vallomást tett az a 28 éves nő, aki csütörtökön, egy árokparton szülte meg kisfiát Máriabesnyőn, majd sorsára hagyta az újszülöttet. Az egészséges babára nem sokkal a szülés után talált rá egy közelben lakó férfi. A kisfiú nagymamája az ATV Híradónak azt mondta: a lánya az utolsó pillanatig bizonytalan volt abban, hogy meg szeretné-e tartani a gyereket. A nagymama azonban mindent meg fog tenni azért, hogy magához vehesse, és felnevelhesse a kisfiút.

Liszt, olaj, rizs, édesség - húsvéti ajándékot osztott a HISZ

Húsvéti ajándékot kaptak rászorulók a Hit Gyülekezetétől. A csomagba tartós élelmiszerek, liszt, olaj és rizs került, de a jótékonysági akció szervezői a gyerekekre is gondoltak: nekik édességgel készültek. Sőt: amíg a szülők sorban álltak, a gyerekek akár szuperhőssé is változhattak.

„Teljes testsúllyal fojtott” – így élte meg az MSZP politikusa az utcai támadást

Megtámadtak egy MSZP-s, és egy Párbeszédes aktivistát csütörtök délután a Móricz Zsigmond körtéren, miközben az európai parlamenti választásra gyűjtötték az aláírásokat. Az eddig még ismeretlen elkövető piros folyadékot locsolt a párbeszédes nőre, az mszp-s aktivistát pedig földre teperte, teljes testsúlyával ránehezedett, végül megharapta. Az eset után a támadó elment a helyszínről.

Korábbi videók betöltése