Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

A kormány nem támogatná a csúsztatott iskolakezdést

Csúsztatott, 9 órai iskolakezdést javasol a főváros a koronavírus-járvány második hulláma elleni védekezés részeként. Közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A kormány három különböző álláspontot fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

Új vírust fedeztek fel, amely ellen nincs vakcina

Kínában új vírust azonosítottak, amely ellen szintén nincs vakcina, így akár újabb világjárványt is kirobbanthat.

Hazugság volt az elrablásról és erőszakról szóló történet

Hazugság volt, hogy hétfő délelőtt elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden. Az érintett és 16 éves barátja azért találták ki a történetet, hogy ne derüljön ki: az egész napot együtt töltötték.

Hivatalosan is Rudolf Péter a Vígszínház igazgatója

Rudolf Péter azt mondta: az átadás-átvétel a lehető legelegánsabban és a legkorrektebb módon zajlott. Híradónknak Börcsök Enikő úgy fogalmazott: most sokkal nyugodtabb és felszabadultabb a légkör a színházban.

A szennyvízből próbálják előre jelezni a koronavírust

Szombathely is részt vesz a járványvédelmi szennyvíz-ellenőrzésben. A kutatást a Nemzeti Népegészségügyi Központ indította azzal a céllal, hogy a szennyvízben megjelenő koronavírus-nyomokból a lehető leghamarabb tudják jelezni a járvány következő hullámát.

Milliárdos kárt okozott a nemzetközi bűnszövetkezet

3 és fél-milliárd forint adót csalt el egy cukorral és étolajjal kereskedő szervezett bűnözői csoport. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nemzetközi akció során csapott le a bűnözőkre. A cég 2 magyar irányítóját letartóztatták.

Köztisztviselők és kormánytisztviselők napja

A főpolgármester az önkormányzatok ellehetetlenítéséről, a Miniszterelnökség államtitkára az önkormányzatok támogatásáról beszélt a köztisztviselők és kormánytisztviselők napján.

Korábbi videók betöltése