ATV Híradó

Eldurvult a szimpátiatüntetés

Könnygázzal oszlatta a rendőrség a tüntetőket Brazíliában. A zavargások a felfüggesztett brazil elnökasszony melletti szimpátiatüntetésen robbantak ki.

Reménykedhetnek az adósok?

Jó hír az adósoknak: támadhatóak a devizahiteles szerződések, legalábbis ezt mondta ki az egyik fővárosi bíróság, miután egy adós pert indított a bankja ellen.

Sok múlik az időjáráson

Nem kapnak teljes bért a közmunkások azokon a napokon, amikor esik az eső, vagy alkalmatlan az időjárás a szabadtéri munkavégzésre.

Meghalt Gene Wilder

Meghalt Gene Wilder amerikai színész. Magyarországon a Dutyidili és a Vaklárma voltak a legismertebb filmjei, de emellett több sikerfilmben is szerepelt. Néhány éve diagnosztizálták nála az Alzheimer-kórt. Gene Wilder 83 éves volt.

Óriási bírságot kap az Apple

13 milliárd euróra büntette az Apple-t az Európai Bizottság. A testület döntése alapján az adókedvezmények, amelyeket az ír állam biztosított a cégnek, tiltott állami támogatásoknak minősülnek.

Bakondi: Folyamatos a nyomás

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint elsősorban a szerb határ védelmére kell koncentrálni, eddig a román határszakaszon egyelőre nem indokolt kerítés felépítése.

Kizárták a polgármestert

A fideszes polgármester és 35 régi tag nélkül alakult újjá a Fidesz hatvani alapszervezete. A szervezeten belüli ellentétek miatt tavaly oszlatta fel magát a helyi Fidesz. A konfliktus a város jelenlegi és korábbi polgármestere között fajult el.

Gyenes polgármester maradhat

Nem mond le Gyenes Levente, Gyömrő frissen megválasztott polgármestere. A Belügyminisztérium szerint nem is kell elmozdítani, hiába ítélték el korábban adócsalás miatt. A törvények szerint ugyanis nem kell méltatlansági eljárást indítani ellene.

13 év fegyház Budaházynak

13 év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék Budaházy Györgyöt, terrorcselekmény, testi sértés és kényszerítés, illetve mindezek bűnszervezetben történt elkövetése miatt.

Korábbi videók betöltése