ATV Híradó

A Jobbik vagy a Momentum támogatását még várja Puzsér

Az LMP már döntött a támogatásáról, ám Puzsér Róbert azt szeretné, ha a Jobbik és a Momentum közül legalább még egy párt együttműködne vele. A magát civil főpolgármester-jelöltként definiáló Puzsér azonban az MSZP-ről és a DK-ról hallani sem akar. Puzsér Róbert ennek ellenére - feltételekkel ugyan - de megméretné magát az előválasztáson is.

Több nyugdíjas él relatív jövedelmi szegénységben, muszáj munkát vállalniuk

Sok nyugdíjas vállal munkát nyugdíj mellett, a többséget a szükség viszi rá. Ezt a napokban a Statisztikai Hivatal új adatai is megerősítették: többen lettek ugyanis a korábbi évekhez képest azok az idősek, akik relatív jövedelmi szegénységben élnek. Jövőre a tervek szerint mérsékli az állam azoknak a munkaadóknak a közterheit, akik nyugdíjasokat foglalkoztatnak.

Rabszolgatörvény: Pécsett és Győrben is útlezárások lesznek holnap

Pécsett és Győrben biztosan lesz félpályás útlezárás holnap. A szakszervezetek így tiltakoznak az úgynevezett rabszolgatörvény ellen. Ha megkapják az engedélyeket, akkor országszerte több nagyvárosban lesz hasonló akció. Végső esetben pedig sztrájkkal és demonstrációkkal lehetetlenítik el azokat a cégeket, akik mégis alkalmazni akarják az új szabályokat. Az ellenzéki pártok is tiltakoznak. Az MSZP a kormánypárti képviselőket akarja szembesíteni a döntésük súlyával.

Gumilövedék, vízágyú: ismét elszabadultak az indulatok Párizsban

Ismét elszabadult az erőszak szombaton Párizsban, ahol a tüntetők óriási károkat okoztak. A rendőrség gumilövedékkel, vízágyúval igyekezett helyreállítani a rendet. Az összecsapásokban sokan megsérültek, köztük rendőrök és újságírók. Franciaország-szerte 1700-nál is több embert vettek őrizetbe a demonstrációkon. Mindenki arra vár, hogy mit lép minderre Emmanuel Macron elnök, akinek egyre csökken a népszerűsége.

Korábbi videók betöltése