Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Fél napig tartott a tűzszünet Szíriában

Fél nappal a tűzszünet kihirdetését követően már lövések dördültek Szíriában. Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű aktivistahálózat szerint a térségben péntek reggel tüzérségi és kézi fegyverek hangját lehetett hallani.

Több budapesti kerületben megtámadták a választás végeredményét

Több budapesti kerületben is megtámadta a Fidesz a polgármester választás végeredményét, így az I., a IV. és a VIII. kerületben. A X. kerület három egyéni választókerületében a szűk szavazatkülönbség miatt számoltatnák újra a voksokat. A IX. kerületben a Munkáspárt óvta meg Baranyi Krisztina fölényes győzelmét.

Felfüggesztette MSZP tagságát Lackner Csaba

Felfüggesztette MSZP tagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő. A politikus - saját megfogalmazása szerint - el akarta kerülni, hogy ezek a rágalmak a saját politikai közösségét terheljék. Információink szerint Lackner Csaba képviselői mandátumáról az ügy lezárultáig biztosan nem mond le.

Korábbi videók betöltése