ATV Híradó

Súlyosabb ítélet a tanárnak

Három év két hónap börtönre súlyosította a Debreceni Törvényszék annak a tornatanárnak a büntetését, aki tavaly intim kapcsolatot kezdeményezett egy tanítványával egy balmazújvárosi iskolában.

Olajmulti beruházás Szegeden

Szegeden hoz létre szolgáltatóközpontot a British Petrol, brit olajipari cég. 500 olyan ember dolgozhat 2020-ig, aki több nyelven beszél.

Az első vitára készülnek

Minden korábbi nézettségi rekordot megdönthet a két nagy amerikai párt elnökjelöltjének első tévévitája.

Leégett a bútorüzem

Hatalmas lángokkal égett egy bútorgyártó csarnok, a herendi vasútállomásnál. Rengeteg tűzoltók érkezett a helyszínre, de nem volt könnyű dolguk: az épület teteje ugyanis hamar beszakadt, és maga alá temette az égő anyagokat.

Népszavazás és robbantás

Főleg a népszavazásról, és a budapesti robbantásról beszéltek az országgyűlési képviselők, napirend előtti felszólalásaikban. A Fidesz frakcióvezetője szerint: a magyar emberek biztonságát érte támadás.

Molnár: Nem tudni a motivációt

Nagy valószínűséggel kizárható, hogy dzsihádista akció állt a robbantás hátterében - ezt mondta Molnár Zsolt a Honvédelmi és rendészeti bizottság, illetve a Nemzetbiztonsági Bizottság zárt ülése után.

Kitervelt, hidegvérű támadás

Már tegnap volt fotójuk a rendőröknek a Teréz körúti robbantóról, de csak ma délután tették közzé a a police.hu-n a férfi fényképét, és a támadásról készült videót.

Korábbi videók betöltése