ATV Híradó

100 pizzát rendelt más nevében egy hekker Veszprémben

100 pizzát rendelt más nevében egy hekker, aki feltörte egy veszprémi pizzéria honlapját. Ráadásul közzétette az itt lévő e-mail-címeket, és jelszavakat. Az ismeretlen hekker az omegahírek.hu oldalnak felháborodott hangú levelet írt: ebben kikérte magának a róla megjelent - valótlan - állításokat. További részletek a videóban.

A Földközi-tengeren eddig már csaknem 3 ezren fulladtak vízbe

Az Afrikából érkező menekültek többsége ismét a balkáni úton próbál bejutni Európába, Görögország felől. A rossz időjárás miatt a Földközi-tengeren eddig már csaknem 3 ezren fulladtak vízbe az elmúlt 1 évben azok közül, akik az olasz partok felé indultak. A görög szigetekre már nagyjából 5 ezer afrikai menekült érkezett, alig pár hét alatt. Leszbosz szigetéről Novák András tudósít. További részletek a videóban.

Rétvári: 3 ezer fiatalnak biztosít ingyenes ápolóképzést a kormány

3 ezer fiatalnak biztosít ingyenes ápolóképzést a kormány - ezt Rétvári Bence jelentette be a Magyar Ápolók Napján. A kormány szerint a 2019-ig megvalósuló, 65 százalékos béremelés is jó ösztönző az ágazat dolgozóinak. Az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara jónak tartja a lépést, de azt mondják ez nem oldja meg az elvándorlás problémáját. További részletek a videóban.

Rangos díjat kapott az ATV műsorvezetője

Krug Emília, az ATV műsorvezető-újságírója kapta idén a Média díjat a Magyarországi Szóvivők Egyesületének bálján. 2006 óta a Szóvivő Bál a szakmai teljesítmények értékelésére is alkalmat kínál. Ilyenkor adják át az egyesület díjait, így a szóvivők Média díját is. Az idei már a 13. jótékonysági szóvivőbál volt.

Korábbi videók betöltése