Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Erdogan látogatása ellen tüntettek

Több százan gyűltek össze Budapest belvárosában, hogy tiltakozzanak a török elnök látogatása ellen. A több kisebb csoport szervezésében létrejött tiltakozás beszédekkel kezdődött, majd békés sétával folytatódott a körúton a Margit híd irányába.

Botrány az alakulóülésen Győrben

Több tucatnyi ember próbált bejutni a díszterembe, de a civilek közül senkit sem engedtek be. Erre ők folyamatos kiabálással, fütyüléssel, és dörömböléssel próbálták zavarni az ülést.

Be kell vezetni az eurót? Durván egymásnak ment Matolcsy és Varga

Míg a jegybank elnöke úgy véli, hogy az eurózóna kiépítése hiba volt, és itt az ideje kiutat találni a csapdából, addig a pénzügyminiszter szerint ez euró az unió egyik legígéretesebb, de befejezetlen kezdeményezése.

Szoftverhiba miatt tudott csalni a benzinkutas csaló

A bankkártyás fizetés közben kialakult számítástechnikai rést használta ki egy benzinkutas a Zala megyei Lentiben. Rájött ugyanis, hogy miként tudja a kártyát úgy használni, hogy arról ne vonják le a pénzt.

Speciális műtétet hajtottak végre Szegeden

Közép-Európában először végeztek el olyan agyműtétet, amelyhez egy speciális képalkotó eljárást hívtak segítségül. Az új módszer lényege, hogy műtét közben is ellenőrizhetik az orvosok, hogy pontosan végzik-e a beavatkozást.

Nem idézhetnek be tanúkat a Trump elleni eljárás alatt

Heves vitákkal kezdődött meg az amerikai elnök elleni alkotmányos vádemelési eljárás az amerikai szenátusban. A többségben lévő republikánusok nem engedik, hogy a demokraták újabb tanúkat vonjanak be a procedúrába.

Az utolsó napokban is kampányolnak Győrben

Hajrájába fordult a kampány Győrben, ahol vasárnap tartanak időközi választást. Alig több mint három nappal a voksolás előtt a két legesélyesebb jelölt azt nyilatkozta, hogy nagyon sok pozitív energiát kaptak vissza a választóktól.

Schobert Norbert: Az elhízásra akartam felhívni a figyelmet

Egymás után bírálják közismert emberek, politikusok Schobert Norbertet vitatott kijelentése miatt. A fitneszguru szerint legtöbbször a szülés utáni elhízás teszi tönkre a párkapcsolatokat. Kijelentése miatt több világcég is a maga módján fogalmazta meg véleményét.

Korábbi videók betöltése