ATV Híradó

Új elnök: Kormányváltásra készül az MSZP 2018-ban

Kormányváltásra készül az MSZP, 2018-ban - ezt mondta Molnár Gyula, a szocialisták új elnöke. A párt kongresszusán a választmányi elnököt is leváltották, miután Hiller István legyőzte Botka Lászlót. A Híradónk által megkérdezett elemző szerint: Molnár Gyula személye akár veszélyeket is rejthet magánban, mert hivatali visszaéléssel vádolták - igaz, nemrég felmentették a vádak alól. További részletek a videóban.

Mostantól a szárazon is gyorsan tudnak segítséget nyújtani a vízimentők

Mostantól nem csak a vízen, de a szárazon is gyorsan tudnak segítséget nyújtani a vízimentők. A Balaton északi partján most állt szolgálatba egy mentőtiszti autó. Ezzel pillanatok alatt olyan helyekre is el tudnak jutni, ahova nem kell magasabb szintű mentőegységet riasztani. A speciális autó és a személyzete ugyanis már helyben el tudja kezdeni az életmentő beavatkozást. További részletek a videóban.

Ki a jobb? Kezdődjön a magyar-belga számháború!

Az UEFA és a Whoscored statisztikái alapján a belga csapat egy hajszállal felülmúlja a mieinket az Eb-n nyújtott eddigi teljesítmény alapján. A lőtt gólok, szerelések és futóteljesítmény tekintetében viszont a magyarok állnak jobban. Így áll a nagy belga-magyar számháború.

A skótok otthagynák az Egyesült Királyságot

Miután az Egyesült Királyság az Európai Unióból való kilépésre szavazott, a skótok döntő többsége a függetlenséget támogatja - derül a Sunday Post című lap megrendelésére szombaton készül felmérésből.

Orbán: A rendet képviseljük a rendetlenné váló Európában

Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

Rajtaütés Felsődobon: ipari méretekben találtak drogot

Mint az akciófilmekben, úgy rontottak be a kommandósok egy felsődobi üzemcsarnokba. A banda tagjai drogot készítettek, ráadásul ipari méretekben. A nyomozók már hónapok óta figyelték a társaságot, mert úgy tudták, hogy illegális dohánytermékeket készítenek. Az csak a rajtaütéskor derült ki, hogy valójában drogot gyártanak: hatalmas üstökben kevergették az ópiátszármazékokat. További részletek a videóban.

A britek egy része már most meggondolta magát

A britek egy része már most visszafordítaná a kilépésről szóló népszavazás eredményét. Csaknem másfél millióan írták alá azt a petíciót, amely egy újabb népszavazást írna ki, csak más feltételekkel. Itt már nagyobb többség kellene a győzelemhez. További részletek a videóban.

Korábbi videók betöltése