ATV Híradó

Eltűnik a méregtelep

Megtisztítják a mérgező anyagoktól, majd szétszedik azokat a berendezéseket, amelyek az Illatos úti egykori Vegyiművek területén maradtak, a veszélyes hulladékot tartalmazó hordók elszállítása után - erről számolt be a Pest megyei kormánymegbízott.

Fizet az állam az iratokért

Elismerte a magyar államot képviselő ügyvéd, hogy a Párttörténeti Intézetnek pénz jár azért, mert őrzi a diktatúrában keletkezett párt- és szakszervezeti iratokat.

Egész éjjel rengett a föld

Egész éjjel rengett a föld Olaszország középső részén, emiatt több ezer ember töltötte az éjszakát a szabadban. Az első nagyobb földmozgás abban a régióban volt, ahol az augusztusi földrengés is pusztított.

Tagad a körúti robbantó

Nem vonták vissza a 10 milliós nyomravezetői díjat a Teréz körúti robbantó ügyében. A gyanúsított már egy hete előzetes letartóztatásban van, de a rendőrség honlapján még mindig ott van az ezzel kapcsolatos felhívás.

Nem akarnak nyilatkozni

Előzetes letartóztatásba helyezték a bőnyi lövöldözés gyanúsítottját. A magát hungarista vezetőnek nevező férfi tegnap lőtt fejbe egy rendőrt, aki - társával - házkutatásra érkezett hozzá. úgy tudni: a körúti robbantással kapcsolatos nyomozás részeként fegyvereket kerestek volna a házban, de már nem jutottak be, mert a férfi lövöldözni kezdett egy gépfegyverrel.

Korábbi videók betöltése