ATV Híradó

Meghalt a megvert idős néni

A kórházban belehalt a sérüléseibe az a 81 éves idős asszony, akit ketten támadtak meg még a múlt hét végén a Borsod megyei göncruszkai otthonában. Az idős hölgyet kegyetlenül megverték, majd magára hagyták.

Furcsa parkolójegyek

Érvénytelen, hamis parkolójegyeket nyomtat a ferencvárosi parkolóautomaták egy része, amelyek alkalmasak a visszaélésekre - legalábbis az Együtt önkormányzati képviselője szerint.

Aláírásgyűjtésbe kezdenek

A balatoni kempingek funkciójának megtartása érdekében törvényjavaslatot nyújtanak be a szocialisták, mert azt látják, hogy a korábbi üdülő helyeken sorra alakítanak ki parcellákat. A vízparti területek jó része Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került, majd sorra alakulnak át méregdrága lakóparkokká.

Lázár: Sehogy sem áll a Sorsok Háza ügye

Sehogy sem áll a Sorsok Háza Múzeum ügye Lázár János szerint. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogyha nem tudnak megegyezni akkor más célra használják az épületet.

Maradna a határkerítés

7 ellenzéki pártból 5 egyértelműen nem bontaná le a déli határkerítést - erről a Hetek c. lap közöl részletes összeállítást. E szerint a Fidesz kommunikációja ellenére egyáltalán nem igaz, hogy a jövő évi választások igazi tétje az, hogy vagy a Fidesz marad kormányon vagy lebontják a kerítést.

Nemzeti konzultáció: Van terv?

"Brüsszelben már dolgoznak a Soros-terv végrehajtásán, amelyet csak a Nemzeti konzultációval lehet megakadályozni." - erről beszélt Orbán Viktor az állami rádióban. A kormányszóvivő szerint 45 milliárd euróba kerülhet a migránsok betelepítése. Az ellenzék szerint nincs Soros-terv, ezért a Nemzeti konzultáció is csak a figyelemelterelést szolgálja.

Korábbi videók betöltése