ATV Híradó

Elindult az aláírásgyűjtés

Országszerte megkezdődött az aláírásgyűjtés. A választáson induló képviselőjelölteknek március 5-ig 500 érvényes ajánlást kell összegyűjteniük. Eddig közel 350.000 határon túli magyar regisztrált, erre a levélben szavazáshoz van szükség.

Színdarab készül az Egri csillagokból

Valószínűleg nincs még egy magyar film, amit olyan sokan láttak volna moziban vagy éppen tévében: 50 éve készült az Egri csillagok. Az évfordulóra összeállt a Gárdonyi regény színpadi változata is. A darabot a Nemzeti Színház tűzi műsorra. A művészek ízelítőt is adtak a produkcióból.

Doppingolhatott az orosz curlinges

Doppingolással gyanúsítanak egy orosz curlingest a phjongcshangi téli olimpián. Az orosz csapatot egyébként kizárták az olimpiáról, miután kiderült, hogy államilag szervezett doppingolás folyt náluk.

Nehéz terepen kutatnak a roncsok után

Iránban még mindig folyik a kutatás a tegnap lezuhant utasszállító roncsai után. A katasztrófa helyszínén rendkívül rossz az idő, a munkát ráadásul éjszakára fel kellett függeszteni.

Elios-ügy: Közpénz is kellett a közvilágításhoz

Csaknem egymilliárd forinttal segítette ki a Miniszterelnökség azokat az önkormányzatokat, amelyeknek még az önrészre sem volt pénze az Orbán Viktor vejéhez köthető közvilágítási felújításokhoz - írja a 24.hu az OLAF egyik dokumentuma alapján.

Légpuskával lövöldözött egy diák Szombathelyen

Légpisztolyt vitt egy hetedikes fiú az egyik szombathelyi általános iskolába és az első szünet után többször ki is lőtt vele az ablakon. A tinédzser otthonról emelte el az éles lőfegyverre megszólalásig hasonlító fegyvert. Sérülést nem, csak riadalmat okozott.

A szíve miatt halhatott meg a porondmester

Előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, a mindössze 32 éves fiatalember életéért a mentők negyven percig küzdöttek - de nem tudták megmenteni.

Korábbi videók betöltése