ATV Híradó

A szegények szegények maradtak?

Lényegesen javultak a gyermekes családok életkörülményei, a szegénység pedig folyamatosan csökken - így látja Balog Zoltán miniszter. Az ellenzék szerint rosszul: a szegények helyzete nem javult, sőt: a magyarok egy része akkor is nélkülözni kényszerül, ha van munkája.

Leforrázta magát a kisfiú, vádat emeltek az anya ellen

Testi sértés bűncselekménye miatt emelt vádat a Zala megyei ügyészség egy édesanya ellen, akinek négy és fél éves kisfia szenvedett súlyos égési sérüléseket még január végén. A kisgyerek a főzésnél segédkezett az édesanyjának, a tűzhelynél állt egy széken, amikor az megbillent alatta.

Zárt ülésen kérdezték Pintért a Soros-tervről

A szélsőséges, paramilitáris szervezetek és a Soros-terv nemzetbiztonsági kockázatairól is kérdezték a belügyminisztert a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén. Pintér Sándor a sajtót megkerülve egy hátsó ajtón távozott, így a bizottsági ülésről csak a képviselők, sokszor egymásnak ellentmondó beszámolói alapján kaptunk tájékoztatást.

Sok helyen leesett az első hó

Megérkezett az első tartósabb hó az ország hegyvidékeire. Vastag hótakaró borította a Normafát, de esett a Mátrában és a Pilisben is.

Leomlott egy hatalmas sziklafal Egerben

Kettévált és leszakadt egy hatalmas sziklafal és az alatta levő házra dőlt Egerben. Több száz tonnányi tufa omlott az épületre, amelynek tulajdonosa ahogy hallotta a morajlást, kirohant a házból.

Korábbi videók betöltése