Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Pánik tört ki egy torontói parádén lövöldözés miatt

Pánik tört ki Torontóban, miután lövések dördültek a város kosár-csapatának bajnoki címét ünneplő tömegben. Másfél millió ember volt az utcákon, a hatóságok gyors reagálása miatt azonban nem történt komolyabb tragédia.

Nagy erőkkel készülnek az előválasztásra

Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga - ebben a sorrendben szerepelnek majd a jelöltek a szavazólapon. Csütörtökön kezdődik az előválasztás és szerda délig tart. Az eredményeket még aznap este ismertetik.

Durván drágul a meggy is

Duplája a meggy ára a tavalyinak, a gyümölcs kilóját még a piacon is átlagosan 1000 forintért vehetjük meg, és noha még csak a meggyszezon elején járunk az már most elmondható, hogy idén nem lesz túl jó a termés.

Korábbi videók betöltése