Kövessen minket a Facebookon

ATV Híradó

Törvénysértés büntetlenül

Mióta Magyarországon demokratikus, szabad választások vannak, mindig előfordultak kisebb-nagyobb jogsértések, ezeket el kell kerülni – így reagált Gulyás Gergely arra, hogy a Kúria szerint törvénytelen volt az ukrán-magyar kettős állampolgárok szervezett szavaztatása.

Drágul a taxizás, felújítják a Lánchidat

Júliustól drágább lesz a taxizás Budapesten. A tarifa emelkedés átlagosan 10 százalék, de ezen belül az alap díj 450-ről 700 forintra nő .A Fővárosi Közgyűlés arról is döntött , hogy a negyedik negyedévben megkezdődhet a Lánchíd felújítása, amely, várhatóan két évig tart. A Váralagút felújítására viszont most nincs pénz.

Lopott egy utas, miközben felszállt a repülőre

Több millió forintos kárt okozhattak azzal, hogy visszafordították tegnap azt a felszállásra készülő repülőgépet, amelyen egy telefontolvaj ült. A budapesti földi kiszolgáló személyzet egyik telefonja tűnt el a beszállításnál és az Alicante-ba tartó gépnek vissza kellett ezért gurulnia az állóhelyére.

Vásárló ártalmatlanította a fegyveres rablót

Filmbe illő jelenet zajlott egy mexikói üzletben, amit egy fegyveres férfi akart kirabolni. Az egyik vásárló azonban megőrizte lélekjelenlétét, sőt: leteperte a támadót. Végül senkinek nem esett baja, a rablót pedig elfogták.

Mély barátság Trump és Macron között

Az iráni elnök szerint Donald Trumpnak és Emmanuel Macronnak nincs joga megváltoztatni a három éve kötött atomalkut. Az amerikai és a francia elnök korábban arról beszélt, hogy ki kellene terjeszteni az egyezményt. Trump és Macron között egyébként meglepően jó a viszony, ennek számos jelét adták a washingtoni találkozókon.

Lezárják a Kossuth teret a tüntetők elől

Élőlánc nem lesz a parlament körül az alakuló ülés napján, de a tervezett tüntetést megtartják a szomszédban a kordon ellenére is. Az Országgyűlési Őrség tegnap jelentette be, hogy május 8-án a védett személyek biztosítása miatt lezárják a Kossuth teret.

Fazekas Sándor is távozik, alakul a névsor

Nem vállal még négy évet az agrártárca élén Fazekas Sándor. A miniszter inkább a a Fidesz-frakcióban dolgozna szívesen. Az atv. hu úgy tudja, hogy az utód Nagy István parlamenti államtitkár lehet. A portál szerint nem folytatja a honvédelmi miniszter sem. Simicskó István utódja egy tábornok lehet.

Korábbi videók betöltése