ATV Híradó

Le Pen-nek hozhat plusz szavazatokat a csütörtöki terrortámadás

Marine Le Pen-nek hozhat plusz szavazatokat a csütörtöki párizsi terrortámadás – állítják szakértők egy nappal a francia elnökválasztás előtt. A legfrissebb felmérés szerint továbbra is Emmanuel Macron áll az élen, akit szorosan követ Marine Le Pen. Az első 4 jelölt között azonban minimális a különbség. További részletek a videóban.

300 millió forinttal támogatja a kormány a NOE-t

300 millió forintos támogatással segíti a kormány a Nagycsaládosok Országos Egyesületének idei működését - jelentette be Balog Zoltán a szervezet 30 éves évfordulóján tartott konferencián. Az Emberi Erőforrások Minisztere hozzátette: a NOE, a magyar családok ügyének legmegbízhatóbb képviselője. Az egyesület elnöke pedig azt mondta örülnek, hogy évek óta stratégiai partnere lehet a kormányzatnak. További részletek a videóban.

Bizonyítékokat várnak a pártok Gyurcsánytól

Bizonyítékokat várnak a pártok Gyurcsány Ferenctől. A volt kormányfő szerint ugyanis léteznek olyan orosz dokumentumok, amelyek zsarolhatóvá teszik Orbán Viktort. A Fidesz komolytalannak nevezte a korábbi miniszterelnök - mint fogalmaztak - agymenéseit. További részletek a videóban.

Kifütyülték Orbánt Grúziában

Kifütyülték Orbán Viktort Grúziában. A miniszterelnök a magyar-grúz üzleti fórumra látogatott, a szállodája előtt azonban egy csoport a CEU bezárása ellen tiltakozott.

Korábbi videók betöltése